Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anis
@ dinrakit
Co ty pierdo... za glupoty o ile dobrze pamietam to ja gsa swoim starym dobrym knajtem solowalem na 24 lvlu albo 26 jakos tak to bylo ze 2 lata temu wiec niepamietam dokladnie ;p i to niebylo up/down tylko stalem i mialem go na klacie i wcale niejest powiedziane ze knight to najgorsza profesja mi na tym lvlu by starczylo ze 2 bp uh a tak bym wchodzil w ciebie z gsa ze hoho  tak samo knightowi hlvlowi co zrobisz druidem ?? nic... mozesz tylko jedynie dac gran hura i uciekac w pizdu albo wolac o wsparcie  a jak jestes taki cfaniak to zrob tez 24 druta i idz solowac gsa ciekawe czy sie wyuchasz czy tez wyexurujesz bo na takim lvlu to chyba kazdy potrafi...
|
Moim zdaniem to zdeka przesadziles ^^ Nie raz byly filmy ze jakis 15 drut/sorc gsa solowal ale nie na klate tylko up/down ale to chyba tez sie liczy

Przyznaje racje ze druid jest lepszy od knighta. Knight jak kogos atakuje czesto wchodza chmurki, gwiazdki ale czasami moze sieknac za 100+, a z runki nie mozna walnac gwiazdki czy chmurki. Sam mam druta 42 lvl 50 mlvl i wiem co to druid powah -.- Z sd best to 402 a z evisa 133 w monstery wiec w czlowieka bym zachicil 200~ z sd i 70~ z evisa a evis malo many spala wiec bede mugl duzo razy walnac. Takiego 50~ knighta bym ujebal spokojnie. A pozatym moze niedlugo sie przekonam bo na pvp gram wiec bedzie mozna sprubowac ^^.
PS.
Tutaj takiego screena zauwazylem ze Imagram wali za 405 z explo on wali tyle co ja z sd, ale porownajcie lvle ^^ Ja na tym lvlu co Imagram bede siekal dwa razy tyle co on ..
@topic
Gzz

Ja na twoim miejscu wbil 50 mlvl wieksze hity beda i wieksza sieczka xD