Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2007, 05:12   #851
Miniutek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 265
Skille: 105/88
Poziom mag.: 28
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *Erni* Pokaż post
Gz wszystkim. A ja od dzisiaj mam odpoczynek przez zapewne jakiegos tutora, ktory chcial sie wykazac aktyownoscia - w skrocie ban. ; p No - za tydzien wielki "kombak" i pg ^^. Pozdro dla dawnej gilidii Strictly for Niggaz, reaktywacja niebawem =P.

A z podziekowaniem szefie.
Co do owej nieszczesnej nazwy gildii. Akurat w tej kwestii moge sie nieco autorytatywnie wypowiedziec, gdyz ucze sie angielskiego bodaj 13 rok i niestety ow tutor, czy ktokolwiek, pomijajac nadgorliwosc, ciut racji niestety mial. Okreslenie Nygger, czy cokolwiek tmeu pokrewne jest niestety w Stanach tlumaczone jako wielce obrazliwe, wrecz pogardliwe wobec czarnoskorej ludnosci, kojarozne z dawnym niewolnictwem, jakiemu czarnuchy byly poddawane. Takze, bana na nazwe gildii rozumiem, bana dla lidera juz jakby mniej...
Na dniach uda sie zapewne zrobic nowego kompa z powrotem, wiec i ja bede mogl wklejac ssy. NArazie gratulacje kazdemu, kto sie czegos dorobil. Jednego mi brakuje- kazdy umie sie chwalic etc, niewielu z nas umie przyznac sie do porazki, i tym sposobem mamy tu prawdziwa galerie slaw, a ja wolalbym od czasu do czasu zobaczyc tez u are ded.
Co do dzisiejszego dnia- dla mnie nad wyraz udany. Loot z elfow dopisywal- Woce, Holy ORchid, Blossomy, Bowy etc. Szkoda, ze moj brat nie mial tyle szczescia. Dostal kicka na arcaniscie. Kick na chwile, ale... Nie mogl sie wlogowac, bo byl 120 ktorys na waiting list. I tym sposobem przepadl nie tylko dist i lvl, ale tez RH i obsidian knife. Sux.

PS Btw kolejny raz Holy Orchid w trakcie pisania posta polecial.

Ostatnio edytowany przez Miniutek - 30-01-2007 o 05:24.
Miniutek jest offline   Odpowiedz z Cytatem