Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~
a ja mysle, ze et ktos musi przemowic do rozsadku wreszcie, albo zamiast ich popierac obroce sie w przeciwnika. mowie powaznie, mam powyzej uszu hawkow, pephego ktory broni swoich rl i jeszcze raz hawkow i ich kumpli.
guodek masz racje, oczywiscie, ale czy ludnosc cywilna popiera w takim razie wojsko idace przez wies (et), czy swojego seniora(czy kogo tam), w tym przypadku ng, ktory daje im prace dach nad glowa i reszte pierdol o ktorych uczono nas na historii ?
|
Zgadzam Sie Suv z toba :s pozatym wojne przegralismy wg mnie i pierd** ta obsidie bo to nie ma sensu grac ;s  jak sie mowi normlanie do ludzi Nie robicie niz przed ss ani po ss a benek swoje i ma padl yunek i za to jest dla mnie najwiekszym nobem jakiego w zyciu widzialem , poswiecil kolege zamiast siebie 
But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal...
CAN YOU HANDLE IT?
|