Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric
OMG!
strzal-za darmo-strzał-za darmo-strzał za darmo
a ty prujesz w niego sd'ki ktore sie szybko konczą..są drogie
|
No i co z tego ze za darmo skoro trafia mnie średnio po 30-40 (czyli prawie nic)?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anis
a tak bym wchodzil w ciebie z gsa ze hoho
|
Byś wchodził we mnie po 30-40 hp średnio.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce
Gzz Ja na twoim miejscu wbil 50 mlvl wieksze hity beda i wieksza sieczka xD
|
A po co stać pod depo i robić runy? Ja wolę wbijać mlvl przy expieniu... Więcej mi to da jak będę miał 60 lvl i 50 mlvl niz jakbym mial 46 lvl i 50 mlvl...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anis
a ja bym cie dalej gonil tak dlugo az bym cie dojechal
|
Z broni i tak bys go nie zabił. Szybciej by mu się hp regenerowało (za pomocą exura gran) niż ty byś go walił tymi swoimi hitami średnio po 30-40 hp...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ganci.
Do autora tematu - średnie obrażenia knighta na 200 lvl w druida 50-60? BUAHAHAHAHA
ja moim 70 knightem 81 club z ringiem ( 85~) 100 mastera biłem średnio 60-70 i często hity 90-100 wchodziły a i w tym mój best hit w człowieka - 112
|
Uhahahahahahahaha, jak nie liczysz do średniej chmurek i gwiazdek to tak później wychodzi...
Cytuj:
to wyobraź sobie że to nie jest 70 knight 85 skil 45 atak broni...
Tylko 200 knight 115 axe ( z ringiem 119...) i broń ataku 50.
|
No wlasnie dlatego srednia bedzie 50-60 zamiast 30-40 (taka jest na skillach po 80)...
Cytuj:
napiszcie do Imargama na prv niech napisze tu swoje średnie obrażenia w ludzi z łapy ;d
będzie spokój bo skończą nooby Drzeć ryj :knight sux! mi lvl 40 i wil kijl 50 knajt with no łajst
|
Ogladalem film z imargamem i mial hity w ludzi po 30-40 średnio, a w knightów średnio po 10-20 bo mają dobry shielding.