Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2007, 15:34   #21
Szymorferooor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
Domyślny

Dzięx za koment...

Chęci mam wielkie, i się staram, ale mi nie wychodzi, jak wszystko inne w moim życiu... Co macie na myśli? Jest super. Tyle że mi nie wyszło -.-

Aha, i jeżeli wam chodzi o pokoje, to to nie jest przyjęcie na korytarzu.. Tam się odbywają imprezy... Reszta pokoi są na górze, nie wiem, dlaczego tak mi wyszlo,
może zwierzę?(leniwiec ), światło z jednego okna, bo tam jest pochodnia taka na podłodze, ze ścianami mogę się zgodzić a co do drakona(He?), to mialo znaczyc: Co sie stao?(bez urazy draki), deszczu innego nie mialem(co chcieliscie? Moze bym z rpgmakera wzial? :>), efekty sa fajne, co macie do nich , ale wy kurde nie wiecie, jak wyglądała noc w średniowieczu? To było tak:
Gasiło się pochodnie(w moim przypadku tak nie było ), lampki(w przypadku tibii ;])(istnieją też takie inne, średniowieczne lampki), i się spało. A noc ma taka być, co wy nie widzieliście nocy o 3:00? , tzn. może trochę inaczej wygląda moja noc, no ale... Taka mi wysza ;/

Ale się rozpisałem

Dobra, koniec tego, pozdro,
Szymor~

@PS:
Commants plax!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.