Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2007, 15:42   #148
Hugo
Użytkownik Forum

Hugo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dinrakit Pokaż post
Podałeś średnie zawyżone o 10-15 hp.
W maga średnia na tych skillach wynosi ~40 hp, a w pala ~50 hp.

Bo w PvP broń ma bardzo małe znaczenie jeśli nie walczy ze sobą dwóch knightów. Natomiast podczas expienia małe hity knighta bardzo dają się we znaki...

Podał wartości zawyżone i ja je szybko sprostowałem w pierwszym cytacie.

Średnia w jakiegokolwiek innego gracza knightem nigdy nie przekroczy ~50 hp jeśli mamy skille poniżej 100. U eternal obliviona średnia w pala będzie wynosić około 60-70 hp, ponieważ on ma skille grubo powyżej 100.

Ja naprawde chyba tak glupiego dziecka jeszcze na tym forum nie widzialem ;].
Knight jest dobrą profesją, skutecznie potrafi uciec wszystkim innym profesjom(czytaj druid) podczas ataku.
Jako że knight uderza za darmo w sorca/druta ze srednia hitow(niech ci bedzie) 25, a posiada 10 bp uh(ja tyle na 50 knighcie na pvp nosilem)
to druid w koncu bedzie zmuszony do ucieczki, jako że manafluidy oraz sdki schodzą nieporównywalnie szybciej niż runy knighta(uhy) ktorych używa zaledwie co jakiś czas.
Wiem, bo jak kolega 100knight byl w trapie i przez 15 minut go lali 100+ (bylo ich duzo, m in sorce, druty, pale) to poszlo mu 6 bp uh, dopiero wtedy stwierdzil ze nie ma co tracic uh i tak ma aola.
jestes noobkiem, bo odrazu po twoich wypowiedziach widac ze nie sprawdzales tego w praktyce.

Pozdro, a tak btw wcale male hity mi podczas expa nie przeszkadzaly jak gralem knightem :>
Hugo jest offline   Odpowiedz z Cytatem