Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2007, 21:16   #481
Coray
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mopsmaster Pokaż post
Ja wiem gdzie spike sie pojawia po zniknieciu ale trzeba wykonac wpierw pewna czynnosć

Nie powiem nikomu chyba ze ktos powie mi zrobic zeby zniknal bo tego akurat nie wiem a jesli dowiem sie sam ta tajemnica pozostanie na zawsze dla mnie

Haha !! Wiesz, że nawet śmieszny jesteś ?? "Wiem gdzie spike pojawia się po zniknięciu ale nie wiem jak go zniknąć" XDDD Dziecko, marny sposób na zdobycie tej tajemnicy, oj marny ...
Na dodatek zaprzeczasz samemu sobie XDDD i jeżeli to twój char w profilu to mam pytanie, za ile na Allegro go kupiłeś / z kim sharowałeś/ujesz ??
A i jeszcze jedno, zaraz pewnie będzie : Kolega mi powiedział. Mi kolega mówił, że ma 10 SoF'ów na rooq

@DOWN

Wczoraj ktoś do mnie pisał na Saphirze i podawał się za Ciebie i chciał żebym mu powiedział jak znikać na dowód ^^ Ale na szczęście sprawdziłem na tibia.com, że to nie ty i nic, a nic nie powiedziałem XDD
Nick : Pell on Saphira

@2DOWN

Wybacz, to ty jesteś w błędzie, bo to Ciebie nikt tu nie słucha (na przyszłość- nie mów za wszystkich) Takie bajeczki to dla mamusi na dobranoc ) Proszę nie ośmieszaj się ... Ja spotkałem syna świętego Mikołaja i powiedział mi gdzie są zwłoki węża ^^ I mi tu banem nie groź, bo sam go możesz otrzymać Jesteś ostatnią osobą na forum, która może mi tym grozić ^^ A i jesteś super koleś no normalnie autorytet ! Słownictwo 1 klasa ! Jesteś moim idolem !!! Trzymaj tak dalej ! Super jesteś dorosły !!! Pokazuj dalej swoją dorosłość !
Tak jak wcześniej - nie masz dowodów to się nie wychylaj.

Ostatnio edytowany przez Coray - 30-01-2007 o 21:52.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.