Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2007, 22:28   #483
Mopsmaster
Zbanowany

Mopsmaster's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Suwałki

Stan: Aktywny gracz
Imię: Veldoor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 150
Skille: 25 / 18
Poziom mag.: 81
Mopsmaster ma numer GG 6183084
LOL

@Coray

Ty to zamknij juz swoj pyszczek bo i tak ciebie juz tu nikt nie slucha to po 1
po 2 nie rob zadymy bo dostaniesz bana

@Topic

A wiec dzis na pewnym świecie dostalem info od pewnej osoby ktora zna pana Slayera że wie co zrobic aby pojawil sie spike w innym miejscu niestety nie chcial zdradzic dla mnie jak spowodowac aby wpiew zniknal powiedzial mi ta informacje (gdzie sie pojawia i jak to wykonac) bo chyba sam w to nie wierzyl ale odziwo to okazala sie prawda ja tez bylem mile zaskoczony
Nadal nie wiem co zrobic zeby spike zniknal i nie oczekuje od was zadnej podpowiedzi sam niedlugo to wykombinuje bo jak slyszalem od wielu osob to jakies proste gów* tylko teraz zbytnio nie mam czasu. A skad wiem gdzie sie pojawia? Otóż gdy spike nie bylo juz na kamieniach poszedlem po prostu i zrobilem to co przekazal mi kolega
I nie powiem tego tylko z tego powodu ze ludzie na tym forum spuszczaja sie w gacie i wykrzykuja "HAHA ja wiem jak zrobic zeby znikł! Ale wam nie pofiem nie! HAHA My treasure! Mytreasure! " Wiec ja tez wam narazie nie powiem dowiecie sie z filmiku ktory moze kiedys zaprezentuje
Wiec powodzenia w patrzeniu jak spike znika prosze o to zebyscie robili to czesciej bo wtedy bede mogl odwalic dalsza czesc za was
I kazdy kto napisze cos na mnie w gniewie bo zauwazylem ze tak tutaj sie dzieje ze lecą wyzwiska itd... to mam do niego wiadomosć -Chu* Ci k***o w d** :* :* :*-

Dziekuje za uwage
Mopsmaster jest offline