Temat: Ghost Online
Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2007, 21:33   #1
MALLuś
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin

Domyślny Ghost Online

Ghost online
[darmowy mmorpg, Open beta]
ogólne:
Ghost Online jest grą typu MMORPG.Posiada ona grafikę 2D(tak samo jak Maple story).Jedna z rzeczy która odróżnia ten tytuł od maple story to system PvP. Klient zbyt dużo nie waży około 150mb
profesje:
W grze są jak na razie trzy profesje, każda może wybrać 2 drogi rozwoju czyli np: Range assasin. Podstawowa profesje zdobywamy od Job NPC jednak jej drogę rozwoju wybieramy rozwijając odpowiednie skile.
Opisze teraz każdą z dróg rozwoju:

Sword warrior(wojownik używający mieczy. Ma on skile ofensywne)

Blade\Saber warrior(wojownik używający ostrz.Ostrza mają więcej ataku od mieczy ale za to ich skile sa 'inne" np. podwyższenie ataku i oszołomienie przeciwnika)

Range assasin(zabójca atakujący z odległości(gwiazdkami) używa do tego rękawic.Dzięki temu że atakuje z daleka traci mało mikstur, za to wydaje trochę pieniędzy na gwiazdki)

Claw assasin(zabójca używający "szponów", podobny do sword warriora lecz ma on trochę gorszy atak ale za to większą "unikliwość")

Staff magican(mag używający lasek, rożni sie on od fan magicana 1 skilem zamiast fire Arrow używa cold Arrow.Staffy maja większy zwykły atak ale za to mniejszy magic atack)

Fan magican(tak samo jak staff tylko że używa "wachlarzy" mają one większy magic atak i mniejszy zwykły atack)

profesje ogólnie:

Warrior: Warrior jest silnym wojownikiem i posiada świetne umiejętności odpierania ataków.

Assasin: Assissini są mistrzami zakradania, znikają w ciemnościach, aby zakładać zasadzki na swe ofiary

Magican: Posiada mistyczną moc i wiedzę pozwalającą rzucać zaklęcia.
(Te trzy opisy nie są mojego autorstwa)
Ale zanim zdobędziemy profesje musimy zdobyć 10lvl jako peasant(wieśniak)

Strona oficjalna: http://go.gameflier.com.my
Poradnik do gry: http://ghost-online.xt.pl

Nie mam już siły, więc screny zobaczcie na forum poradnika do gry.

Przepraszam z góry za ort.

Ostatnio edytowany przez MALLuś - 25-11-2007 o 00:06.
MALLuś jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.