Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2007, 21:35   #35
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

@emilok
Problem w tym, że w czasach wejścia XP na rynek dalej była supportowana alternatywa w postaci 98, sam OS nie wymagał gigabajtów miejsca na dysku ani nie miał pixel shaderów w pasku zadań.

@Matek

Cytuj:
HDD 20GB? A mozna jeszc ze wogole gdzies takie kupic (nie liczac uzywanego sprzetu?) Faktycznie, OGROMNE wymagania....
Chuj mi z tego, że są większe dyski, skoro system zajmuje piętnaście gigabajtow? Sama moja kolekcja muzyczna zajmuje dwa razy tyle - i zwyczajnie nie mam zamiaru dokupywać twardziela 120GB ani 1GB RAM po to, by móc odtwarzać muzykę w foobarze, którego okienko będzie mogło się obracać w trójwymiarze (już i tak ledwo się mieszczę na stugigowcu). Pomijam już to, że odpalenie czegokolwiek na takiej maszynie na konfiguracji minimalnej graniczy z cudem - o ile XP na 128/256 RAM dało się użytkować z grą w tle, to temu po prostu nie wróżę przyszłości (a już p2p + gg [bo wy jabbera nie używacie] + gra + OS chyba zawiesi proces bezczynności).
Brak supportu dla iMaca jest w moim przypadku jedyną barierą, bo wykorzystuję swój sprzęt w dużym stopniu do rozrywki, a spora część producentów moje Jabłko ma po prostu w dupie (że przypomnę cytat o dokumentacji).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scorcerer
KUR*! Już miałem nadzieje że wywali im BlueScreen'a przy premierze jak zawsze
Teraz red screen jest, idą z duchem czasu. ;-)

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 30-01-2007 o 21:43.
Ghost Nieudany jest offline   Odpowiedz z Cytatem