Nice...
W skali od 0/10 dałbym 7/10, znalazłem kilka poważnych błędów.
1. Swordy nie są lekkie... Bright i Fire owszem, ale Giant jest jedną z najcięższych broni w Tibii...
2. Swordy nie są tanie... Bright nie schodzi czasami poniżej 12k, a Giant w sklepie można sprzedać za 17k, więc rzadko schodzi poniżej 17k...
3. Miagia... MF'y na hunty? Chyba jak jest Siochacz, bo inaczej to będzie ogromne waste...
4. Senja i 8k/h??? Niemożliwe...pomyśl... jeśli byś co godzinę nosił po 8k z tych zapiziałych minosów to by każdy knajt gdyby dziennie siedział tam 4h po 4 dniach by mial 100k... czyli po 40 dniach 1000k, więc dlaczego ludzie nie siedzą tam na okrągło? Bo tam loot w 1h to góra 5k i to przy wysokich lotach.
5. Dworci i 7k? Małe nie porozumienie... Time Ring rzadko kto kupuje, a jego cena to góra 2k, więc w 1h na dworcach nie nazbierasz 5k.
6. Eq ma za duża rozbierzność to eq, które podałeś na 95 lvl ma się na ok. 80 lvl. Na 95 powinno się mieć te co na 100 bez MPA a z DSM no i oczywiście ciężko nazbierać na SOV i SCA.
7. 25 lvl na Elfy? Nie porozumienie jakieś... nawet na 30 lvl jest ciężko, a jeśli nie wchodzisz tam gdzie są Arcany exp jest słaby... Na elfach od 40 lvl można expić na spokojnie i bez problemów, a exp na 25 lvl nigdy nie osiągniesz tam 25k/h mój kumpel na 60+ lvl wbijał tam ledwo 30k/h...
8. Żółwie... 45k/h tragedia!!! Na żółwiach 35k/h to jest dużo a to 45k/h to są łączone Żółwie i Blood Craby, które nawte 70+ EK z dobrym eq siekają nieziemsko
9. Guardy... ja ubijałem guarda na 30 lvl ze skillami 70/70 bronią GS może 10 sekund... ale też uważam, że Guardy to na 30-60lvl duże waste.
10. Parę małych literówek i błędów.
Ogólnie poradnik stoi na wysokim poziomie.
Pozdro Bax
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 31-01-2007 o 17:19.
|