Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2007, 01:03   #51
sallceson
Użytkownik Forum

sallceson's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Łowicz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@up
gadaj z dupą to cie osra..

@topic
a teraz sie obudzcie z tego pieknego snu o czystym forum...
załóżmy że wszystko idzie pieknie kolejne osoby zglaszane na policja.. tibia.pl pracuje jak cudo..i na tym sie konczy
Polska policja sie nadaje do pielenia katofli prawde mowiac - co z tego ze beda zgloszenia jak z 1/10 cos sie bedzie dziala a z reszta bedzie 'sprawa w toku' a w praktyce rozwiaza pare spraw za to beda glosno trąbic jak to policja dobrze pracuje..
prosty przyklad - jak przejechałem rowerem po przejciu dla pieszych to z miłym usmiechem policjant wlepil mi 50zl mandatu. ale jak mi ukradli telefon i zegarek to po tygodniu sprawa umorzona z powodu 'niskiej szkodliwosci czynu' to tylko maly przyklad z miasta ale przedstawi podejscie policji do wszystkich spraw ( w kazdym razie do wiekszosci) wiec naprawde nie napalacjie sie na efekty... tym bardziej ze taka akcja musialabybyc na wieksza skale nie tylko tibia.pl czy otfans.pl (czy jakos tak) bo tego syfu jest pełno wszedzie.. im wiecej tym lepiej to moze cis sie uda

oczywiscie temat bardzo dobry, graty dla autora za niego i teamu ze sie tym interesuje ale patrze realnie na to i czarno widze.. pozdro

" Nawet, gdy rodzinie Twej łzy do oczu się cisną
Przenigdy nie współpracuj z pierdoloną policją! "
Duchowo Mocny, Peja

Ostatnio edytowany przez sallceson - 31-01-2007 o 01:06.
sallceson jest offline   Odpowiedz z Cytatem