Temat: PvpEnforced
Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2004, 13:02   #5
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Earl
Hmm... Bo mam wrazenie ze Iferna jest bardziej zaludniona niz Dolera. Z tym sorciem to sie boje ze w czasie jak bede klepal ten 15 lvl i 20 mlvl to dostane pare dedow....Chyba jednak bedzie pal bo amunicje na poczatku sobie zrobie a bełty to wymienie za hmm'ki, a p-set powinien wystarczyc.

Mam jeszcze takie pytanie: Jak to wyglada?? Czy rzeczywsicie jest tak ze ledwo nos za depo wychylisz to z sd dostaniesz?? I czy np. hlvl zabijaja 10 lvl dla zabawy (bo expa i tak nie dostana)...

Aha. Co z tym limitem graczy? Tez jest 850 ?
Gra na Inferni bardziej przypomina grę sprzed grudniowego update,gdy to nie było kretyńskiego systemu skulli i banów.Limit graczy jest normalny-wynosi 850.Kiedy ja robiłem sorca to w drodze do 27lvla od PK dedłem 5 razy(początek serwa-czasy dominacji LaH).Wtedy każdy był zajęty pilnowaniem własnego nosa i robieniem własnego levela,nie mógł sobie pozwolić na beztroskie PKowanie(LaH trzymało wszystkich za morde).Teraz sytuacja wygląda troszke inaczej.Jest kilka silnych gildii,wiele osób ma PK chary(w tym ja) i beztrosko morduje nie martwiąc się o konsekwencje.Nadal jednak twierdze,że twoje obawy są mocno przesadzone.High levele mają co innego do roboty,niż mordowanie 10lvlowców(np-mordowanie się WZAJEMNIE )
Ithelios jest offline   Odpowiedz z Cytatem