Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2007, 11:03   #57
sallceson
Użytkownik Forum

sallceson's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Łowicz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@gremlin
sie przyczepie do ostatniej czesci moje starty wyniosły ~400 zl a dotego jeszcze 2 osoby - laczne straty byly ponad 1000 no ale teraz ma to male znaczenie chodzi o to ze policja nie zrobila w tej sprawie kompletnie nic a mi sie udalo znalezc komis gdzie złodziej chcial sprzedac telefony (nie sprzedal bo sprzedawca chcial danych osobowych) a sprzedawca powiedzial ze rozpoznałby złodzieja dodajac do tego okolicznosci zdarzenia (mala grupa osob byla podejrzana) - to naprawde niewiele pracy policjanta potrzeba zeby rozwiazac sprawe. Ale ze w policji 'sortuja' sprawy na łatwe i nie to od poczatku moja zostala olana. i mimo ze nalegalem zeby sprawa sie zajac powazniej, mimo ze zglaszalem ze komis znaleziono i sprzedawca chetnie by wspołpracowal to polcja juz sie tym nie interesowala.
dlatego mowie ze musi to byc akcja na wieksza skale bo jesli zostana zalani masa zgloszen takich 'spraw internetowych' to sie beda musieli zajac a jak bedzie pare tylko z tibia.pl to to oleja bo nie bedzie sie chcialo ruszyc dupy zeby to rozwiazac.
mam wielka nadzieje ze myle sie co do policji ale realnie patrzac to sa male szanse... ale jakby jakis policjant byl poszkodowany to bardzo szybko by sie tym zajeli
ja tam nigdy nie bede mial szacunku dla policji bo na niego nie zasluguje