Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Jeżeli pokażesz mi w tekście hoomika jedno zdanie w którym pisze on, że twoja rodzina to idioci, to nie dam ci ostrzeżenia za wyzwiska.
A na przyszłość, zanim zaczniesz twierdzić że kogoś nie da się czegoś nauczyć (w tym przypadku twojej Rodziny linuksa) to polecałbym SPRÓBOWAĆ. I nie przez 35 sekund (do pierwszego zniechęcenia), tylko przynajmniej przez 52 godziny.
Acha, i przysłowie mówi, że "Głupie jest tylko to, czego nie potrafimy zrozumieć". To pasuje idealnie do twojego stwierdzenia "głupiego linuksa" Nie ma to jak rzucać inwektywami nawet nie dotykając czegoś, prawda?
Nigdy cię nie zrozumiem pixik...
|
miałem ubuntu(więcej w tym buntu niż programu,jedyne co było na plus to działający ff o_0.Stwierdzeniem hoomika"z resztą linuks jest jak media markt-nie dla idiotów)Stwierdzam,że każdy kto nie umie go obsługiwac bądź sprawiłoby mu to katiusze jest idiotą, a jeszcze lepiej zaraz pisze o swojej rodzinie i o tym,że niestety przez nich musi miec xp.
Za co chcesz mi dac ostrzeżenie? Za to ,że mam inne zdanie niż Ty i zadaje pytania w poście? Zbanuj mnie ,przecież nie rozumiesz mnie.
A ja nie rozumiem dlaczego nadal duża większośc użytkowników siedzi na xp chociaż jest gorszy od linuxa , a Vista pomimo swoich wymagań niedługo będzie najpopularniejsza.