Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2007, 10:52   #60
Crystal
Użytkownik Forum

Crystal's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2006

Crystal ma numer GG 5319497
Domyślny

To może ja sie wypowiem co zauważyłem podczas mojej kariery knightem. Otóż piszecie "co to jest 3 arm róznicy" itp. A powiem ci, ze jest, ze to jest kolosalna różnica... Nie testuj sobie eq i skilla na wilkach itp. Najlepszy test knighta jest na ofie i guardach... Expiac na ofie w bohah i w sb zauważam sporą róznice, nie mówie tu o tym ze dostaje x mniej punktów dmg. Steel bootsy zmniejszają prawdopodobieństwo mocnego trafienia Cie. Mówicie, ze sb do blokowania a boh do expienia, a czy jak expisz to jednocześnie nie blokujesz potwora? No chyba ze idzie z tobą drugi knight, który jest twoim blokerem.
Generalnie tak jak wspomniałem, każdy dodatkowy arm sie liczy a co do bohów to przyspieszają one o 20 leveli (patrz: erig.net).

Moja rada dla autora tematu: Jeśli przeważnie nie expisz w ekstremalnych warunkach (np. na ofie gdzie wylatuje ci po kilka berków na raz czasem) to nie musisz narazie inwestować w steel bootsy, kup sobie boszki bo na tym levelu poprawią ci komfort gry (predkość) a jeśli expisz na elfach to dobrze ci mówią - bedziesz poruszał sie dynamiczniej i zwinniej, lepiej bedą ci wychodziły uniki miedzy zwykłymi elfami gdy bedziesz biegł do scoutów A steel bootsy kup sobie jak przyjdzie pora na expienie na ofie/guardach/dragach/ lub wojna (serwer pvp).

@ Koleś od blokowania demonów: uwierz mi demon bije na tyle mocno, ze w tym wypadku nawet steel bootsy nie zmniejszą ci waste uhów

Ostatnio edytowany przez Crystal - 31-01-2007 o 10:55.
Crystal jest offline   Odpowiedz z Cytatem