Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2007, 16:25   #50
Korektor
Zbanowany

Korektor's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Liberty City :P
Wpisy bloga: 5

Domyślny

@yattaman:

Jakbyś nie wiedział, William Henry Bill Gates III (ciekawe jak miał zapisane nazwisko na liście obecności w szkole ) nie miał już większego wpływu na produkcję Visty. Nie tylko dlatego, że mniejwięcej w połowie jej tworzenia przestał być prezesem Microsoftu, ale też dlatego, że XP już nie ma sensu unowocześniać. Zawsze będzie zapotrzebowanie na coraz to lepsze systemy operacyjne. Będą działały coraz wydajniej etc. Tak to już jest z przemysłem komputerowym. Teraz ponoć oprócz Microsoftu i Linux'a mają być systemy operacyjne firmy Apple. Jakby ktoś nie wiedział, to ci kolesie co jako logo traktują nadgryzione jabłko.

@ nośnie Visty:

Z wielu prezentacji wynika, że jest bardzo fajny. Ma ciekawy wygląd. Jednak czy zbyt kosmiczny sposób poruszania się po kompie bezsensowanie nie marnuje mocy procka? Dojdzie do tego, że mój komp zacznie się wieszać na pasjansie, a właściwie to na włączaniu go.

Osobiście wolałbym pozostać przy XP. Lubię jak wszystko jest poukładane, proste i schludne. Planowałem nawet przejść na Linux'a, ale nie wiem o nim zbyt dużo. Poza tym lubię grać w np. Tycoon'y i z tego co wiem to większość gier nie chodzi na Linux'ie.
Korektor jest offline   Odpowiedz z Cytatem