Co chcecie w nowym update?
Witam,
założyłem ten temat, abyście mogli dodawać tutaj swoje propozycje na nowe ulepszenia/pogorszenia w
następnym update, choć zostało jeszcze dużo czasu, można "pospekulować".
Moje propozycje:
-Czar dla Knight'a na tworzenie food'a (ten czar mógłby być od niższego lvl'a i brał 40 many, bardzo
pomogłoby to podczas skilowania),
-Nowe czary offensywne np atak wodą/lodem, typu GEB, mort hur, lecz od wyższego lvla 70~,
-Coś z pa na serverach pvp... np. ograniczanie fragów h lvlą (nie na max), i zanim ktoś komuś napisze Hunted
wyskoczy komunikat i będzie musiał wybrać reason i musi być potwierdzone przez osoby trzecie i w każdej
chwili Tutor lub ktoś wyżej postawiony może dokładnie to sprawdzić,czy reason nie jest wyssany z palca,
podczas wojny nie mogą pkować "cywyli" (dla mnie to nie jest idealne, ale ludzie narzekają, że servery pvp są
puste i może by bardziej sie zapełniły),
-Coś z expowiskami, mogą wprowadzić listę jak quest list a w niej wypisane ważniejsze expowiska i kto na niej
jest,żeby nie chodzić od expowiska i sprawdać które jest wolne i każdy może zająć sobie expowisko na max
2h (aby każdy mogł poexpić, a nie ktoś zajmie tomb na 12~h...) i nie może nikt inny wejść, oprócz osób
dodanych na ww liśćie, lub też kanał jak trade na którym musi być każdy kto jest na expowisku.
Narazie tyle moich pomysłów.
Pozdro~
@edit:
Jeśli ktoś chce coś głupiego ma napisać to lepiej niech zostawi to dla Siebie.
Milczenie czasami jest złotem.
Ostatnio edytowany przez Iks.de - 31-01-2007 o 19:32.
Powód: Błąd
|