Cytuj:
Gimnazjum; zdarzają się osobniki inteligentne i wcale mądre, choć dominuje agresywny typ kafejkowy z domieszką sportowca walczącego z kolegami o bycie ,,naj" w Tibii. Ogólnie rzecz biorąc, osoby z tej grupy nie różnią się wybitnie od dzieci z podstawówek - wyłączając znacznie szerszy asortyment bluzgów, wyzwisk i bezczelności. Czasami znajdziemy perełkę w postaci osoby przejawiającej oznaki inteligencji. Jednakże nie radzę liczyć na takie szczęście. Taktyka? Omijać szerokim łukiem, nie wdawać się w ,,polemiki". W końcu i tak skończy się na tym, że Twoja matka to ,,kur...", a stary bardzo Cię kocha....
|
....w nocy
ma się młodszego brata

) <też gra ^.^>
Cytuj:
Szkoły średnie ( głównie licea - również studenci )
|
z takimi to najlepiej się "kolegować"...najmądrzej mówią

)
heh z powodu mojej narodowości mam pewne nieprzyjemności ze strony niektórych polskich graczy -.-
Nie powinno się kierować uprzedzeniami co do róznych nacji ,jak to najczesciej sie zdarza do brazylijczykow...za mnie niektorzy pojda sie bic<w tibii ofc. ;]> ,a ja za nich...
Cytuj:
Kryterium poziomu postaci ( oczywiście w Tibii ) [...]
W grupie PG-owców najczęściej spotykamy zbuntowanych gimnazjalistów lub/i agresywnych ,,ziomów" ze szkół średnich. Do tej grupy zaliczamy głównie mało inteligentnych ludzi, pełnych kofeiny i innych używek.
|
zapomniałeś o botach...mój znajomy wbił z 41 na 45 lvl w 7h

P na NG...
Cytuj:
Pseudo-informatycy ( profesjonalni inaczej );
|
inaczej pr0h4x10ry
Cytuj:
Boterzy i ich antagoniści
Wiadomo - większość używa - choć mało kto się przyznaje. Nikt nie chce być potępiony, zrugany w sposób bezlitosny przez porządną większość. Nikt nie chce być tym złym na forum. Nikt nie chce przyjmować na swoje barki agresywnych ataków świętobliwej reszty.
|
Uzywam ng,tbi,ta i inne....nie boje sie do tego przyznac..."Prawie nikt nie chce byc potepiony..." o tak powinno byc
Ceikawy temat..zobaczymy jak sie rozwinie

)