Knight...Kiedyś uważano go za najlepszego ,lecz dizisiaj to przeszłość...Niektórzy ludzie uchwalają go ponad niebiosa a inni pogarszaja...Na Przykład:
1.
30 knight ze skillami 65/65 z Gs/dl/wh lub bs itd. nie pokona np. 26 levela sorka .Wiem ze to może się wydawać śmieszne ale widziałem to na własne oczy.Sorcerer Przywołał 2 FD i zjechali go na combo sork dobil z Great Energy Beam a knight padl.Możecie nie wierzyc i wymyślać sobie ze np. ten koleś nie umiał grać ale ja wiem swoje bo go znam.NEXT:
2.
Druid 24 może zjechać np.28 knight z w/w skillami, eq itd.bo druid może uhać się i GFB a knightowi pozostają tylko uhy których nieraz brakuje i "klasyczna"exura (druid vita) NEXT:
3.
30 knight z w/w eq itd

. nie ma szans z 26 palkiem (skill65),dlatego że Pal ma exurke vita hmm itd. bolty szybko przebijaja tarcze i zbroje a knight nie dogoni go zacznijmy bs i np. vamp shield przebije sie łatwo a GS to bez tarczy to każdy blood hit

NEXT:
4:
Knight jest jedyna profesja która jest stworzona do ciągłego monotonnego skillowania blokania i przyjmowania nawiekszych hitów z bliska bo jako jedyny atakuje wręcz

. Mana ładuje się jak (woda w kiblu) jakby chaciała a nie mogła

Np.Wczoraj byłem na mintcie moim najtem i się przekonałem co to mino mag z bliskim spotkaniem (zaprosił mnie na kawe ale przekonał się że mam złe nawyki ) i musiałem uciekać z czerwonym hp. Tymczasem Srok z tym samym levelem i Yellow HP ROZJEBAł GO SOLO Z WAND OF PLAGUE i to właśnie dowodzi że knight to (pipa) słaba profesja . Pozatym jest zmuszony na ciągłe wyadawanie kasy na bp uh (które zakupuje hurtowo ) i coraz nowsze EQ ! (bo inne profesje mogą zaprzestać na wymienionym eq w poradnikach a potem tylko lootować) Podsumowanie : Knight jest nie najlepszą ( tylko nas w*****a) profesja,nie może robić run ,skillowanie długo pochłania czas a mana (nawet z pacem ładuje się jak dziecie w schronisku -.- ) . Jedyna zaletą jest to że nie musi traicić amunicji na exp i ma dużo hp (lecz to mu nic nie daje bo ją szybko traci a żeby się uzdrowić to potrzebuje manasy albo uhy bo to tak jak zakrecic rure do klopa a woda by nie leciała do spłuczki !

Knight to dupa ale i tak go lubie

(bo śmierdzi

) Co wy o tym myślicie ?? Coment plax !!