Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2007, 23:26   #8
Anonimus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 01 2007

Problem -.-

Prosiłemo o to :"co o tym myślicie??" a nie żeby mnie znowu równać z ziemią. Napisałem ten temat bo chciałbym wiedzieć wasze zdanie a nie o*******ać mnie znowu .... Sozemego równasz mnie z ziemią a sam nie umiesz pisać ... pierw pójdź do podstatwówki nauczyć sie pisać a nie mnie poprawiać ... (napisałeś : "chyba od 3 miesiecy w innych tematach jest poruszany ten temat " w 1 zdaniu 2 x temat napisałeś!!!!!! ) Dinrakit : tak wiedzą o tym wszyscy @ bakuo chodziło że nie 30 i 30 tylko 26 i 30 i solo a nie razem sorc i drut vs knight a do tego że nie umiem grać to idz do cyrku chłopie albo spuść się w klopie bo cię czeka sranie z daleka i sie odwal bo prosiłem o komenty i co wy myślicie o wyrównaniu knighta a nie opierniczaniu mnie -.- na 60 leevlu knight ma i tak mniejsze szzanse look : DRUID EXPLO ITD. i rozwali solo knight a SORC UE i knight leży..... bakuo idz sie schowaj bo na małpy polują ! @Bastash : niektórzy się zgadzają z tym jak napisałem w pierwszym zdaniu
@ i oto mi chodziło Benchaker pozytywne cechy knighta...Bierzcie z niego przykład on odpowiedział mi na opytanie Gz dla ciebie

Ostatnio edytowany przez Anonimus - 31-01-2007 o 23:28.
Anonimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem