150 sorc ma mino maga na 1 strzal z exori flam. Knightem nie zawsze zabijesz go jednym.
Cytuj:
zanim ty go zabijesz z tego ue to on rozdupi cie swoimi "niskimi" hitami. Popatrz na to z innej strony, Knightowi starczy capa na ~10 bp uh. Ty bys musial sie uhac/exurowac co 2-3 hity a knight co 4-5 twoich...
bede trzymal sie tej zasady \/
|
Z samej broni go nie zabijesz no chyba ze w ogole nie ma mozgu. Jesli chcesz go zabic to bedziesz musial powastowac explo i manasy.
Cytuj:
Tego twojego 46 drutka? huahuhahssuahsa
|
Nie, mam tez druga postac na pvp ktorej nie ujawnie i sie nawet nie pytaj dlaczego.
Cytuj:
ale knight na niskim lvl expi szybciej niż rzeszta prof. oczywiście musi skillować ale niektórym sprawia to przyjemność jak patrzą na rosnące skille
|
Na niskim lvl moze expic szybciej od sorca z rozdzka pod warunkiem ze ma skille 60+ ktorych robienie zajmuje ~50 godzin. Sorc w tym czasie wbije 30 lvl. A ze skillowanie jest ciekawe to mnie rozwaliles tym tekstem i chyba dodam go do podpisu ;p Ja nie wiem ty chyba na bocie skillujesz i przychodzisz do komputera raz na godzine sprawdzic co sie dzieje, pewnie tak jest bo jakbys stal i patrzyl w te pizdnięte roty to bys sie w koncu poirytowal!