Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2007, 23:39   #16
dinrakit
Zbanowany

Data dołączenia: 28 01 2007

Domyślny

150 sorc ma mino maga na 1 strzal z exori flam. Knightem nie zawsze zabijesz go jednym.
Cytuj:
zanim ty go zabijesz z tego ue to on rozdupi cie swoimi "niskimi" hitami. Popatrz na to z innej strony, Knightowi starczy capa na ~10 bp uh. Ty bys musial sie uhac/exurowac co 2-3 hity a knight co 4-5 twoich...
bede trzymal sie tej zasady \/
Z samej broni go nie zabijesz no chyba ze w ogole nie ma mozgu. Jesli chcesz go zabic to bedziesz musial powastowac explo i manasy.
Cytuj:
Tego twojego 46 drutka? huahuhahssuahsa
Nie, mam tez druga postac na pvp ktorej nie ujawnie i sie nawet nie pytaj dlaczego.
Cytuj:
ale knight na niskim lvl expi szybciej niż rzeszta prof. oczywiście musi skillować ale niektórym sprawia to przyjemność jak patrzą na rosnące skille
Na niskim lvl moze expic szybciej od sorca z rozdzka pod warunkiem ze ma skille 60+ ktorych robienie zajmuje ~50 godzin. Sorc w tym czasie wbije 30 lvl. A ze skillowanie jest ciekawe to mnie rozwaliles tym tekstem i chyba dodam go do podpisu ;p Ja nie wiem ty chyba na bocie skillujesz i przychodzisz do komputera raz na godzine sprawdzic co sie dzieje, pewnie tak jest bo jakbys stal i patrzyl w te pizdnięte roty to bys sie w koncu poirytowal!

Ostatnio edytowany przez dinrakit - 31-01-2007 o 23:42.
dinrakit jest offline   Odpowiedz z Cytatem