Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 01:01   #17
Christoph
Użytkownik Forum

Christoph's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Zdarzyło mi się raz napisać coś podobnego, ale nie, aż tak rozbudowane. Gratuluje inwencji twórczej i cierpliwości, nie tylko do pisania, ale także do wnikliwej obserwacji. Mam cichą nadzieję na polemikę na ten jakże dla mnie bolesny temat.
Ciężko mi się zaliczyć do konkretnej grupy, jestem w LO sredniej klasy, nie naleze ani do nowobogackich, ani do osiedlowych ziomkuff, nieskromnie się przyznam, że moja znajomość angielskiego pozwala na to, że zwykle w trakcie gry mam otwarty Game-Chat, czasami loguje sie tylko, aby pogadac z kumplami ktorych zdolalem poznac przez neta, glownie w celach szlifowania anglika i omowienia najnowszych wydarzen ze swiata, ze stalych GC-mates mam 1 niemca, 1 Brazylijczyka i 2 Szwedów, zaden z nich nie odpowiada stereotypom danej narodowosci, są to mili ludzie z poczuciem humoru.
Co do mojego levela... jest On niski, i nie zapowiada sie zeby byl wiekszy, poprostu mam juz dosc wysluchiwania "ze moja matka to kur..."! Nie czuje sie gorszy z powodu tego, ze jestem low-levelem, malo tego, dzieki mojemu swiatopogladowi o ktorym prawie na GC, stalem sie szanowanym graczem Czasami to te zakłute 50-150 levele sprawiaja, ze chce mi sie zygac...
Co do mojego podejscia do tibii to faktycznie "stare dobre czasy" juz nie worca a szkoda, bo w 2003 chamstwa niet, noobow niet (conajwyzej newbie) 3 haxerooz na krzyż, ludzie nie zabijali cudzych potworkow, nie przeszkadzali w treningu, nie wyzywali sie, znali jakiekolwiek zasady, a nawet jak nieznali to CHCIELI poznać. Paladyn to była moja ulubiona postać. Teraz jestem skazany na knighta, bo byle magicznym niebede! (uraz mam do nich, bo to wlasnie zwykle te profesje okazuja sie byc prowadzone przez niewyzytych gimnuchów)
Co do PACC'a ... żal tyle kasy na Tibie za 30 zł miesiecznie mam 5l dobrego komercyjnego polskiego browaca, albo jeden seans w kinie z dziewczyną. Tibia nie jest tego warta, moze gdyby to bylo 5-10 zł.
To tyle. XIII mam taką cichutką nadzieje na odzew, póki co opisales dane grupy, ale nie wyraziles jasno swoich poglądów.
Christoph jest offline   Odpowiedz z Cytatem