Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 00:39   #107
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Tak sie zastanawialem , chmura u pallka = pudlo z bolca , tzn. jak bolt nie trafia (jest animacja ze spada obok) wtedy na potworze pojawia sie chmurka , nie ma takich sytuacji ze "trafiamy" w potwora a mimo to jest chmurka (bolt ignoruje tarcze , dlatego tak sie dzieje ?) ? [jesli sie myle poprawcie mnie bo paladynem gram tylko rekreacyjnie wiec moglem nie zauwarzyc]. To teras tak , Arbalest (nowa kusza dostepna po ukonczeniu questa w PoI) eliminuje mozliwosc spudlowania.. czyli teoretycznie palladyn uzywajacy arbalest "nie ma chmurek" wogole , to skoro porownujecie knighta z SCA/SoV/Avenger , wejscie pod uwage ze pallek ma Arbalest, i wyjdzie wam ze srednia hit'ow jest wyzsza (srednio oczywiscie).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monna Pokaż post
Hahahahaha HAhahahahahahh ahahhahah
100 knight zarabia tam bla bla bla... Jezeli ten 100 knight nie ma msa, sova/sca to mozesz pomarzyc o zarabianiu tam.I nie robi 30-40k/h tylko 50- 60, widac ze sie nie znasz wiec nie udzielaj sie bo tylko ludzie beda sie z ciebie smiac... A i jeszcze to... Pal bedzie expil na of 70k/h ? Grales kiedys palem ? czy tylko slyszales w dp z opowiesci noobow jak to kuzyn mojego kolegi z rotow expil sobie palem na of...
lv 85 knghitem (dsm , k legs , boh / sbs , d lance, rh) 86/80 expie w OF (teras lv 96) , zawsze jestem na plus z kasa , czasem wiecej czasem mniej , ale zawsze na plus.

Ale w te 70/80 k / h cierzko mi uwiezyc , niegdy nie patrzylem ile ja xp robie ,ale zdecydowanie daleko mi do tego.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Gremlin - 01-02-2007 o 04:19. Powód: Edytuj posty zamiast pisac nowe
Ajron 88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem