Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 01:14   #28
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

edit: nudzi mi sie, zjade paru ludzi ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anonimus
30 knight ze skillami 65/65 z Gs/dl/wh lub bs itd. nie pokona np. 26 levela sorka
Nie widze powodu zeby 60 levelowy druid pokonal 30 levelowego knighta, przy odrobinie dobrej woli ze strony tego ostatniego.

Cytuj:
Druid 24 może zjechać np.28 knight z w/w skillami, eq itd.bo druid może uhać się i GFB a knightowi pozostają tylko uhy których nieraz brakuje i "klasyczna"exura (druid vita) NEXT:
patrz wyzej.

Cytuj:
Knight jest jedyna profesja która jest stworzona do ciągłego monotonnego skillowania blokania i przyjmowania nawiekszych hitów z bliska bo jako jedyny atakuje wręcz
powiedz to dowolnemu z top10 knightow.

Cytuj:
Np.Wczoraj byłem na mintcie moim najtem i się przekonałem co to mino mag z bliskim spotkaniem (zaprosił mnie na kawe ale przekonał się że mam złe nawyki ) i musiałem uciekać z czerwonym hp. Tymczasem Srok z tym samym levelem i Yellow HP ROZJEBAł GO SOLO Z WAND OF PLAGUE i to właśnie dowodzi że knight to (pipa)
abstrahujac juz od tego, ze jesli chodzi o ten sam level to rzeczony 'Srok' mial zapewne cos okolo 30 na karku ( czyli na yellow hp byl na 2 mocne hity a potrzebowalby przezyc min 12-15 sek ) malo prawdopodobne byloby przezycie, knight majacy prawie 2x tyle zycia swobodnie by uciekl. Niestety, czasem klasa nie pomaga gdy gracz jest pipa.

Cytuj:
napisałeś : "chyba od 3 miesiecy w innych tematach jest poruszany ten temat " w 1 zdaniu 2 x temat napisałeś!!!!!!
Idz z tym na forum.bravo.pl

Cytuj:
na 60 leevlu knight ma i tak mniejsze szzanse look : DRUID EXPLO ITD. i rozwali solo knight a SORC UE i knight leży
UE sprowadzi go gdzies tak, lekko liczac, do 60% hp. 60% to troche wiecej niz polowa ( to na wypadek gdybys faktycznie az tak kulal z matematyki na poziomie podstawowki ).

O explo nie wspominajac.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dinrakit
rownie dobrze mozna solo pojsc na dragi i expi sie 2 razy szybciej niz knight troche wiekszym kosztem.
liczby ...... z jaka to niby szybkoscia expisz i na jakiej podstawie twierdzisz ze 2x szybciej niz knight ?

Cytuj:
poczatku pujdziesz na GS knightem na 25 levelu?
pojdziesz na elfy sorcem na 25 levelu ?

Cytuj:
Te czary znacznie wywyższają sorca ponad knighta!
Nie, te czary sprawiaja ze sorc nie jest chlopcem do bicia w konkurencji pt. expienie. Bez nich sorc mialby wybor: wand albo wave.

Cytuj:
150 sorc ma mino maga na 1 strzal z exori flam.
milo wiedziec po co wbijacie levele.

Cytuj:
mam tez druga postac na pvp ktorej nie ujawnie i sie nawet nie pytaj dlaczego
hmmm, askara ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Picasso
No faktycznie w tibie to naprawde trzeba miec niesamowitego skilla, zeby byc gosu
hasu czlowieku, gosu w takie gry nie graja ;o

Ostatnio edytowany przez Vil - 01-02-2007 o 01:35.
Vil jest offline   Odpowiedz z Cytatem