Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 09:33   #32
Marciniek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2005

Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
hmmm, askara ?
Wymiękam

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dinrakit Pokaż post
Bo średnia z visa jest 2,5 razy wieksza niz z broni wiec expi sie 2 razy szybciej sorcem/drutem (nie caly czas bije sie potwory dlatego 2 a nie 2,5)
Ja widzę jak te sorce expią, często nie trafia z exori, bo potworek się rusza, a żeby było weselej jego exp zazwyczaj ogranicza prędkość spawnu.
Cytuj:
A pojdziesz na demony solo 200 knightem? Nie? No widzisz, a sorc pojdzie i ma zysk.
Ale wyście się uczepili tych demonow, co te sorce w nich widzą...
Ja natomiast bardzo chętnie bym pośmigał 200lvl knightem na warlockach, które są także dla niego opłacalne.
Cytuj:
Jakby sorc expil z run to dopiero byloby sprawiedliwe. Teraz ma zdecydowanie za duza przewage. Przeciez gdyby nie vis to expilby z wand+hmm i byloby zdecydowanie lepiej bo nie odjeżdżałby tak knightowi w lvlu jak teraz.
Nie tak wielką znowu jak Ci się wydaje.
Znam paru sorców, którzy mają tak wielką przewagę, a widziałem także ich konta na allegro, gdzie często kupowali nawet kilka mln gp.
Cytuj:
No wbijamy lvl po to zeby uderzac coraz mocniej ze wszystkich czarow a nie tylko uhac sie o 1 hp wiecej tak jak knight.
0 5hp więcej. Przy okazji dochodzi 25 cap, 15hp do maxa, ale to nieważne przecież.
Cytuj:
A co cie to obchodzi? Nie, nie askara.
Ironia RoX

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu Pokaż post
Nie no to już jest bezczelność

ps. Podałem już wiele dowodów i podałbym jeszcze wiele, ale po co skoro mój post zostanie ocenzurowany Jedyna szansa, żeby moderator nie usunął posta to należy pisać: KNIGHT ROX. Ide spać, nar
Nie było mi dane zobaczyć te "dowody", ale czytając pare innych postów w Twoim wykonaniu - Vil zrobił to, aby uchronić łatwochłonnych czytelników przed błędnymi wnioskami.
Marciniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem