Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 10:38   #33
dinrakit
Zbanowany

Data dołączenia: 28 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marciniek
Ja widzę jak te sorce expią, często nie trafia z exori, bo potworek się rusza, a żeby było weselej jego exp zazwyczaj ogranicza prędkość spawnu.
Ale to jest nudne takie zabijania jednego potwora 3 razy dluzej niz sorc. Psuje to przyjemnosc z gry.
Cytuj:
Ale wyście się uczepili tych demonow, co te sorce w nich widzą...
Ja natomiast bardzo chętnie bym pośmigał 200lvl knightem na warlockach, które są także dla niego opłacalne.
Expienie ciagle na warlockach jest nudne, sorc moze dla urozmaicenia pojsc na demony a knight solo nie pojdzie bo ma takie hity ze szkoda gadac...
Cytuj:
Nie tak wielką znowu jak Ci się wydaje.
Znam paru sorców, którzy mają tak wielką przewagę, a widziałem także ich konta na allegro, gdzie często kupowali nawet kilka mln gp.
A knight zuzywa mase uhow expiac w zwarciu, no chyba ze masz na mysli nudne potwory typu mino ktorych zabijania jest niezmiernie uciazliwe.
Cytuj:
0 5hp więcej. Przy okazji dochodzi 25 cap, 15hp do maxa, ale to nieważne przecież.
Ale bijesz te same potwory co na poziomie poprzednim bo nic a nic sie atak nie zmienia. Knight najwolniej przechodzi na mocne potwory, szmat czasu spedza na nudnych minotaurach lub elfach.

Gra knightem jest nudna jak flaki z olejem: nie zabijesz dobrych potworow, nie robisz sam trudnych questow, nie zabijesz nikogo z mozgiem w pvp, nudne lootbagi, nudne skillowanie, nudne blokowanie. Nie wiem czy knight jest gorszy od sorca ale nawet jesli jest od niego lepszy (lol?) to znacznie nudniej sie nim gra, a gry sa po to zeby sprawiac przyjemnosc...

Ostatnio edytowany przez dinrakit - 01-02-2007 o 10:41.
dinrakit jest offline   Odpowiedz z Cytatem