Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 11:03   #34
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dinrakit Pokaż post
Expienie ciagle na warlockach jest nudne, sorc moze dla urozmaicenia pojsc na demony a knight solo nie pojdzie bo ma takie hity ze szkoda gadac...
Tak, ty akurat coś o tym wiesz mając ~30 knighta i ~40 druida.

Profesje są aktualnie wyrównane - trzeba jedynie każdą z nich umieć grać, co jak widać, nie każdemu przychodzi z łatwością. W kwestii expienia nie będę się wypowiadał, bo wystarczy popatrzeć na eriga, aby zobaczyć, że dobrzy gracze potrafią każdą postacią szybko i efektywnie expić.

A jeżeli chodzi o PvP to trzeba być idiotą, aby mówić, że sorc ma większe szanse w starciu z knightem o tym samym lvlu (mam tu na myśli nieco większe poziomy niż 30, 40). Sorc często nawet po uderzeniu dwukrotnie z UE w knight'a na tym samym lvlu nie zabije go, a straci mnóstwo many, która mogłaby uratować mu życie. Wiadomo natomiast, że tylko idiota nie UH'nąłby się w tym czasie. Knight dysponuje zaś znacznie większym udźwigiem, więc mu UH'ów starczy, aby się wyleczyć z wszelkich ataków sorca. Tak więc walka zakończy się zwycięstwem sorca, tylko i wyłącznie, gdy knight popełni jakiś, zgubny dla niego, błąd. We wszystkich innych przypadkach sorc ucieknie, bądź też padnie.

I jeszcze jedno: knightem można bez większych problemów grać zarówno na PACC jak i na FACC. A jak wygląda sytuacja podczas gry sorcem/drutem? Na to pytanie odpowiedz sobie sam.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.

Ostatnio edytowany przez Rothes - 01-02-2007 o 12:45.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem