@dinrakit
Cytuj:
Gra knightem jest nudna jak flaki z olejem: nie zabijesz dobrych potworow
|
Pograj dłużej knightem i sie odezwij..
Cytuj:
nie robisz sam trudnych questow
|
A co masz na myśli mówiąc trudny quest? Bo dla mnie to quest którego napewno byś sorcem/druidem nie zrobił bez knighta, albo by ci się to cholernie nie opłacało..
Cytuj:
nie zabijesz nikogo z mozgiem w pvp,
|
Jak sam mózgu nie posiadasz to i nikogo nie usieczesz...
Cytuj:
nudne lootbagi, nudne skillowanie, nudne blokowanie
|
jak chcesz szyybko zarobić to robisz lootbaga.. zależnie od miejsca gdzie go robisz, przestaje to być nudne.. ale na twoim lvl to nie dziwie sie, że to dla ciebie nudne ;p nudne skillowanie? Potrenuj troche dłużej a dopiero odezwij się, że nudne... Nudne blokowanie? W tym czasie kiedy piszę tego posta okupuję bk.. nie powiem że jest nudno..
Cytuj:
Nie wiem czy knight jest gorszy od sorca ale nawet jesli jest od niego lepszy (lol?) to znacznie nudniej sie nim gra, a gry sa po to zeby sprawiac przyjemnosc...
|
Wiesz jak często mi jeden m. sorc na 88lvl narzeka, że mam za prosty, ciekawszy i zbyt opłacalny exp? NIe? No cóż... zanim zaczniesz się wypowiadać na takie tematy lepiej trochę się podciągnij w lvl i nabierz więcej doświadczenia...
@down: No faktycznie nie zabijesz - ja z tym nie mam żadnego problemu. A chciałbym zobaczyć jak ten twój sorc obrywa combo od dlka. Ile ty masz max mp? Wystarczy na jedno? To teraz wyobraź sobie, że po tym combo dostajesz 2 ciosy z f-wave i gryziesz glebe. Ja na dlu nie padne, chyba, że mnie złapie potężny freeze lub kick...