Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 13:06   #41
Fanatyk
Użytkownik Forum

Fanatyk's Avatar

Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Płock

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Fanatyk ma numer GG 7163126
Domyślny

@dinrakit

Cytuj:
Gra knightem jest nudna jak flaki z olejem: nie zabijesz dobrych potworow
Pograj dłużej knightem i sie odezwij..

Cytuj:
nie robisz sam trudnych questow
A co masz na myśli mówiąc trudny quest? Bo dla mnie to quest którego napewno byś sorcem/druidem nie zrobił bez knighta, albo by ci się to cholernie nie opłacało..

Cytuj:
nie zabijesz nikogo z mozgiem w pvp,
Jak sam mózgu nie posiadasz to i nikogo nie usieczesz...

Cytuj:
nudne lootbagi, nudne skillowanie, nudne blokowanie
jak chcesz szyybko zarobić to robisz lootbaga.. zależnie od miejsca gdzie go robisz, przestaje to być nudne.. ale na twoim lvl to nie dziwie sie, że to dla ciebie nudne ;p nudne skillowanie? Potrenuj troche dłużej a dopiero odezwij się, że nudne... Nudne blokowanie? W tym czasie kiedy piszę tego posta okupuję bk.. nie powiem że jest nudno..

Cytuj:
Nie wiem czy knight jest gorszy od sorca ale nawet jesli jest od niego lepszy (lol?) to znacznie nudniej sie nim gra, a gry sa po to zeby sprawiac przyjemnosc...
Wiesz jak często mi jeden m. sorc na 88lvl narzeka, że mam za prosty, ciekawszy i zbyt opłacalny exp? NIe? No cóż... zanim zaczniesz się wypowiadać na takie tematy lepiej trochę się podciągnij w lvl i nabierz więcej doświadczenia...

@down: No faktycznie nie zabijesz - ja z tym nie mam żadnego problemu. A chciałbym zobaczyć jak ten twój sorc obrywa combo od dlka. Ile ty masz max mp? Wystarczy na jedno? To teraz wyobraź sobie, że po tym combo dostajesz 2 ciosy z f-wave i gryziesz glebe. Ja na dlu nie padne, chyba, że mnie złapie potężny freeze lub kick...

Ostatnio edytowany przez Fanatyk - 01-02-2007 o 13:26.
Fanatyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.