@Vil
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes
....
Profesje są aktualnie wyrównane....
|
To tak na marginesie
Teraz przejde do tego co chcem napisac. Ludzie ktorzy nie wiedza o tym co pisza prosze niech sie wogole nie odzywaja-.- Sa tu ludzie ktorzy wiedza co pisza itp ale jest ich znacznie mniej od tych co nic nie wiedza a najwiecej gadaja...poprostu nie wytrzymuje jak widze niektore posty... nie bede juz pisal o ktore mi chodzi bo nie mam czasu. Mam knighta na srednim lvlu wiec troche opisze o nim i robie teraz sorca wiec tez.
Knight: Gra knightem nie zaczyna sie napewno na 30 lvlu -.- Placzecie ze was pall leje jak macie gsa w lapie ? A mieliscie w zyciu np. SOVA w lapie ? Wogole widzieliscie na oczy ? Nie ... no to dalej. Knight ma w huj wiecej zalet niz sorc wiem to bo teraz gram sorcem i to widze wiec n/c. Cos o skillowaniu. Znacie uczucie jak po kilku dniach ostrego expa czlowiek siada sobie do skillowania i wtedy gada z przyjaciolmi z tibi spokojnie, robi cos na kompie ? Jest to taki czas odpoczynku w tibi od monotonnego expienia ... pewnie wiekszosc z was nie wie o czy mowie. Ale ja naprzyklad czas poswiecony na skillowane wspominam DUZO lepiej niz ten na exp. Napisal bym wiecej ale juz ze zdenerwowania zapomnialem o czym tam pisaliscie.
Sorc: Napewno expi szybciej na low lvlu niz knight. Ktos powiedzial ze jak knight by mial na starcie skille 65/65 to by expil szybciej. Ale na starcie takich nie daja wiec trzeba je zrobic a w tym czasie sorc juz z wanda expi wiec robi to szybciej -.- I ogolnie expi szybciej. Gdy gram teraz sorcem i w prawie 2 tygodnie mam prawie 50 lvl to widze ze knightem bym tego napewno nie dokonał. A gdyby nie stamina to juz wogole ... Co do walki sorca na knighta. Pisal ktos o walce 60 sorca na knighta i ze sorc wali UE. Boze wy myslicie ze jak juz UE to sorc oh, ah ...? Kazdy pozadny gracz wie ze sie nie walczy z UE bo zabiera ono zby duzo many -.- Zreszta nie mam juz siły wam tłumaczyc i tak pewnie wiekszosc nie rozumie i nie wie o czym wogole mowie. Dodajcie ten temat do ulubionych i za rok-dwa popatrzcie co wy pisaliscie wogole.
PS: Ja tez nie jestem najlepszy. O wielu zeczach jeszcze nie wiem ale jak czegos niewiem to o tym nie pisze. Moge tez sie mylic w pewnych kwestiach ale raczej zdaza mi sie to bardzo zadko.
PS2. Do Rothes. Wlasnie na erig mozna sobie zobaczyc kto jak expi ... spojrzmy na mateusz dragon~albo co zrobil jakis czas temu gracz z harmoni ( oczywiscie sorc )
elo ziomy