Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu
4knightów vs 4 sorków = nikt by nie wygrał
|
jelsi mowimy o mozliwosci zabicia kogos to zdecydowanie pojedynku nie przegralaby grupa 4 knightow. Jesli mowimy o umiejetnosciach ucieczki - to im wiecej knightow tym trudniej bedzie sorcom nie zostac trapnietym, a knighci zawsze i wszedzie sorcom uciekna.
Cytuj:
Mi chodzi o sytuację, gdy trzeba spkować konkretną osobę. Kto się lepiej sprawdzi do tej roli? 4 sorków, great haste, mw, sd czy 4 knighów z noobskimi hitami?
|
4 knightow w wielu sytuacjach poradziloby sobie wcale niewiele gorzej.
Cytuj:
A co do kolejnego pytania, do nikt nie pytał o czas. A po drugie to na niższych levelach to nie ma znaczenia.
|
1000-manas-1000-manas-1000-manas-smierc to jest mniej niz 500-uh-500-uh-500-uh-500-uh-500-uh-500-uh-500-uh-prawie_pelne_HP pomimo ze 1000 to wiecej niz 500.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dinrakit
-nudne skillowanie 1000 godzin zeby miec dobre hity
|
Gdyby nie powracajacy motyw 1000 godzin wygladalbys na nasladowce. A tak ...
trening do wspomnianego 80/80 trwa w granicach 500 godzin, zatrzymac mozna sie spokojnie w granicach 75/75 ( czyli ~80-90 godzin wczesniej ).
Cytuj:
-nudne blokowanie w ktorym tylko F1 sie klika
|
60% knightow ktorych znam nigdy w zyciu nikomu niczego nie blokowala i zyja.
Cytuj:
-nudne lootbagi na slabiutkich minotaurach
|
co juz dawno sie zmienilo tylko niektorzy nie chca tego zauwazyc.
Cytuj:
-nie jest w stanie sam wykonywac trudnych questow ponizej 100 lvl (np dwarf hell quest ktorego ja drutem zrobilem i dalem film)
|
Przydatnych "questow" ponizej 100 levela jest moze z 5, zadnego z nich sorc nie wykona solo na wlasciwym dla questa levelu.
Cytuj:
-nie jest w stanie nikogo z mozgiem w pvp zabic, nawet jesli ma o 50 wyzszy poziom
|
sorc rowniez.
Cytuj:
wiec nie cieszy sie az tak duzym szacunkiem wsrod ludzi i nie ma az tak wielu kumpli jak sorc...
|
Nie wiem czy sie smiac czy plakac. Domyslam sie ze grasz druidem zeby miec wiecej kolegow ?
Cytuj:
-nie jest juz tak czesto brany na hunty jak kiedys kiedy ludzie nie mogli uderzac z visa za jedyne 11 gp...
|
nie widze sensu w chodzeniu na hunty, najwyzej zeby na zlecenie komus poblokowac za gotowke.
Cytuj:
-nie osiagniesz nic knightem na e-pvp
|
a na non-pvp nikomu sorcem nic nie wyperswadujesz, niezaleznie od tego jaki masz level.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anonimus
Fosfik (miał chyba wtedy 162 level ale nie jestem pewien) zabił Beduriona (miał 200 level)
|
sam czy z ekipa ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro
ja bym nie ryzykowal z proba wynesienia 40.000 oz kusz z thais DP w ciagu dnia
|
pol biedy z 40k oz kusz, ja pamietam oproznianie 3 depotow ( carlin, Ab, kazz ) z loota zbieranego przez tydzien, liczylo sie to juz nie w tysiacach oz ale w tysiacach hatchetow. Chetnie bym poszukal kogos kto by sprobowal to przeniesc sorcem na dalszy dystans.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro
nigdzie nie widzialem DHQ robionego przez ms
|
wykonalne.