1. Ja bym proponował kilka rzeczy dla palla/knighta, otoż,żeby skile zależały od lvl ( nie chodzi mi żeby wszyscy mieli takie same skille, ale żeby jakieś minimum było podczas robienia lvl [np. minimum na 20lvl 45/45 a na taki 60lvl min. 75/75] tak więc gdy ktoś zrobi sobie skille ~75/75 to żeby mogł sobie spokojnie expić i dostawać zaużmy 20% axe/club/sword/distance i shielding na lvl)
2. Czar leczący dla FACCa (takie coś jak exura sio), oczywiście słabszy i na mniejszy lvl.
3. Coś co by według mnie miało wielki sens: uderzenia z rożdzek (te bronie mnie wkur&^&%) zależały od mlvl i uderzenia były tak jak z explo (np. Wand of vortex 0-10 [ 10 siada częściej jak masz wysoki mlvl], a np. taki 33druid z Tempestem biłby 0-75 w zależności od mlvl [chociaż gdyby miał min. 25mlvl to hity by nie zchodziły poniżej 30] Wtedy 100+ lvl i tak biły by z tych różdżek po 70 a 12 lvl-owi nie opłacało się chodzić na potwory dla nich nie przeznaczone [typu: DS Cyclops]. Podumowując: żeby bić z tego szita, druid/sorc musi pomęczyć się z mlvl tak jak Knight z skillami~~.
Ostatnio edytowany przez Rehu - 01-02-2007 o 18:40.
|