Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anonimus
Knight...Kiedyś uważano go za najlepszego ,lecz dizisiaj to przeszłość...Niektórzy ludzie uchwalają go ponad niebiosa a inni pogarszaja...Na Przykład:
1.
30 knight ze skillami 65/65 z Gs/dl/wh lub bs itd. nie pokona np. 26 levela sorka .Wiem ze to może się wydawać śmieszne ale widziałem to na własne oczy.Sorcerer Przywołał 2 FD i zjechali go na combo sork dobil z Great Energy Beam a knight padl.Możecie nie wierzyc i wymyślać sobie ze np. ten koleś nie umiał grać ale ja wiem swoje bo go znam.NEXT:
2.
Druid 24 może zjechać np.28 knight z w/w skillami, eq itd.bo druid może uhać się i GFB a knightowi pozostają tylko uhy których nieraz brakuje i "klasyczna"exura (druid vita) NEXT:
3.
30 knight z w/w eq itd  . nie ma szans z 26 palkiem (skill65),dlatego że Pal ma exurke vita hmm itd. bolty szybko przebijaja tarcze i zbroje a knight nie dogoni go zacznijmy bs i np. vamp shield przebije sie łatwo a GS to bez tarczy to każdy blood hit  NEXT:
|
Ku*** stary co ty wypisujesz?
ad 1: Jaki knajt na 30 lvku ma skile po 65? xD (na tym lvku ma sie po 72+) a sorcek pada jak mucha! Ile taki sorc moze walnac z sd? 120? MAX! a 30 knajt ma 515 hp! Wyuha xie spokojnie a w sorcka hity wchodzą jak w masełko nawet i 100+ nawet opisana sytuacja z 2 fd... kiedy on je przywolal?? chyba przed ta batalia... wtedy by mial szanse na zabicie tego knajciora ale w takich okolicznosciach moge stwierdzic ze ten twoj kolega to mega n00b! (30 knajt skile 65 XDD)
ad 2: Jakiemu knajtowi na 30 lvlu brakuje uhow? Tylko i wyłącznie po huncie ale tak to kolejna bzzdura...
ad 3: I finał!
Zacznijmy ze knajt na 30 lvlu jest szybszy od palka na 26!
Hity wchodzą jak w masełko bo pallek nie ma tarczy!!! (jesli nawala z kuszy, jesli miales jakis inny chytry plan napisz xD) Palek na tym skilu sieknie z bolta za 40-60 max! Do tego hmm za ok 20~ chyba ze ma juz 15 mlv ale i tek z sd sieknie za 60? xDD JESZCZE RAZ! DOGONI GO Z PEWNOSCIA!!! A jak już go dorwie to to będzie dopiero blood hitowanie

ale jak jestes taki mocny to zacznij do 30 knajta 26 pallem

zobaczymy jakie dostaniesz bęcki
I NIE PISZ JUZ WIECEJ PLX