Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anonimus
Knight...Kiedyś uważano go za najlepszego ,lecz dizisiaj to przeszłość...Niektórzy ludzie uchwalają go ponad niebiosa a inni pogarszaja...Na Przykład:
1.
30 knight ze skillami 65/65 z Gs/dl/wh lub bs itd. nie pokona np. 26 levela sorka .Wiem ze to może się wydawać śmieszne ale widziałem to na własne oczy.Sorcerer Przywołał 2 FD i zjechali go na combo sork dobil z Great Energy Beam a knight padl.Możecie nie wierzyc i wymyślać sobie ze np. ten koleś nie umiał grać ale ja wiem swoje bo go znam.NEXT:
2.
Druid 24 może zjechać np.28 knight z w/w skillami, eq itd.bo druid może uhać się i GFB a knightowi pozostają tylko uhy których nieraz brakuje i "klasyczna"exura (druid vita) NEXT:
3.
30 knight z w/w eq itd  . nie ma szans z 26 palkiem (skill65),dlatego że Pal ma exurke vita hmm itd. bolty szybko przebijaja tarcze i zbroje a knight nie dogoni go zacznijmy bs i np. vamp shield przebije sie łatwo a GS to bez tarczy to każdy blood hit  NEXT:
4:
Knight jest jedyna profesja która jest stworzona do ciągłego monotonnego skillowania blokania i przyjmowania nawiekszych hitów z bliska bo jako jedyny atakuje wręcz  . Mana ładuje się jak (woda w kiblu) jakby chaciała a nie mogła  Np.Wczoraj byłem na mintcie moim najtem i się przekonałem co to mino mag z bliskim spotkaniem (zaprosił mnie na kawe ale przekonał się że mam złe nawyki ) i musiałem uciekać z czerwonym hp. Tymczasem Srok z tym samym levelem i Yellow HP ROZJEBAł GO SOLO Z WAND OF PLAGUE i to właśnie dowodzi że knight to (pipa) słaba profesja . Pozatym jest zmuszony na ciągłe wyadawanie kasy na bp uh (które zakupuje hurtowo ) i coraz nowsze EQ ! (bo inne profesje mogą zaprzestać na wymienionym eq w poradnikach a potem tylko lootować) Podsumowanie : Knight jest nie najlepszą ( tylko nas w*****a) profesja,nie może robić run ,skillowanie długo pochłania czas a mana (nawet z pacem ładuje się jak dziecie w schronisku -.- ) . Jedyna zaletą jest to że nie musi traicić amunicji na exp i ma dużo hp (lecz to mu nic nie daje bo ją szybko traci a żeby się uzdrowić to potrzebuje manasy albo uhy bo to tak jak zakrecic rure do klopa a woda by nie leciała do spłuczki !  Knight to dupa ale i tak go lubie  (bo śmierdzi  ) Co wy o tym myślicie ?? Coment plax !! 
|
1. 26 Sorek HAUSHASUAHSAUHSABUHAHAAHAHAHAHAH.... albo noob grał tym najtem, albo ja już nie wiem jak on zrobił, że padł od takiego słabego lvl.... Ja na 28 EK ubiłem 37 MS, a ty stwierdzasz po jednym zdarzeniu, że najt nie umie ubić Sorka.... Najtem trzeba umieć PKować
2. Druid tym bardziej gorzej niż sorek... Druida trudniej ubić bo ma UHY, ale sam w sobie druid może cię pocałować w ....
3. Pallka z zamkniętymi oczami ubijesz... Ja lajtowo pallów ubijałem najtem... wystarczy, że go dogonisz... a na pewno dogonisz 30 Najtem...
4. Człowieku, knight nie potrzebuje many -.- bo nie jest od tego... blokowanie potworków to jedna z największych zalet najta... nudzi ci się expienie idziesz sobie na hyderki i jest ciekawie... Skoro nie umiesz ubić Najtem Mino Maga to znaczy, że nie umiesz nim grać.... Widać, że mówisz to z swojego doświadczenia i skoro ty chodzisz z 1 bp uh przy sobie to się nie dziwie, że tak niebezepiecznie ci się gra... Knight jest drugą po Sorku najbogatszą profesją w Tibii, ja na przyklad z 2 bp uh poszłem na żółwie na 57 lvl to zarobiłem 10k poszedł mi 1 bp uh więc byłem 7k na plusie... Najtem trzeba umieć PKować i grać...
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.