Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thel Heroes
Tak czytam te twoje debilne tematy, i dochodzę do wniosku, że ty to robisz aby się dowartościować. Tak, wykonać te questy na tym lvl druidem/sorciem to nic ciekawego, temat byłby nieciekawy, wygasł po 1 stronie, musiałeś dodać do filmiku te dziecinne zdania o knightach?
Trochę żałosne, pewnie kupiłeś tą postać, a później jakiś h lvl knight Cie zabił albo coś.
Teraz nakręć filmik jak solujesz demona. Później się podniecaj, że "żaden knight nie zabije demona na tym lvl, bo to taka glupia profesja, ojojojo jestem the best druid, DRIUD POWAH "
Żal, skończ już z tymi filmami, albo rób je w 1 temacie jak już tam ktoś wspominał, nie spammuj forum tematami niedowartościowanego druida.
Edit:
Jeszcze jedno - up -
"Nie uwazam ze drut jest lepszy od knighta" (nie che mi się cytować)
LoL, to mnie rozśmieszyło, a o czym trąbisz na wszystkich filmach i na forum?
|
Wiesz co Ci powiem..? Idiota jestes. Żal Ci dupe ściska, nigdy nie osiągniesz 47 lvl. Grasz swoim evul 18 knight i myslisz że super pakero jesteś. Mało ludzi wykonało dwarf hell solo, szczegulnie na 47 lvl. Myslisz że jak ktoś ma większy lvl niz Ty to odrazu kupił postać... Sorry ale jesteś dal mnie dziecko neo. Myslisz że jesteś fajny? Mylisz się.. i to w 200%. Szkoda mi takich ludzi jak ty. Nie masz żadnego doświadczenia i na 100% byś nie dokonał tego co twórca tematu na 60lvl.
Cytuj:
wydaje mi sie ze autor tematu i d4arq to ta sama osoba. Autor tematu to noob i tyle do powiedzenia. Wszystkie profesje sa dobre jezeli sie tylko umie nimi grac.
|
Sam jesteś noob. Wiesz w ogule co to znaczy ? Najlepiej wszystkich od noobów wyzywac. taka jest prawda,Ty jesteś noob. Tobie też żal dupę ściska.
Sorry ale musiałem coś napisać,bo jak czytam niektóre wypowiedzi to mi się krew gotuje.
@down
Będę wzdięczny