Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 19:34   #30
Vanset
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 05 2006

Domyślny

XIII nie mialem na mysli, zebys pisal malo i skromnie, ale trudne slowa, ktorych, przyznam szczerze, znaczenia czesto nie znam, zastapil wytlumaczeniem tego slowa. Co do zakupu pacca moze rozwine troche mysl. Nie jestem pelnoletni, nawet nie ukonczylem gimnazjum, wiec moge nie znac prawdziwej wartosci pieniadza, chociaz przyznam, ze wole rezygnowac z wielu wygod w celach zarobkowych. Mam czas wolny, nie pracuje, jesli nie wychodze akurat na dwor, zla pogoda, to umilam sobie czas przed komputerem. Jesli jest to tibia, to spedzam ten czas milej. Jesli mam dostep do wiekszych terenow, mija jeszcze lepiej. Oczywiscie macie, przynajmniej XIII, 20+ lat, wiec u was sytuacja wyglada inaczej.
Cytuj:
Ile ty masz lat w ogole? Pewnie jeszcze nie byles nawet na zadnej porzadnej imprezie z hektolitrami alkoholu i sie wymadrzasz ;f
Poprostu nienawidze, gdy ktos ocenia inna osobe po wieku. Patrz bardziej na dojrzalosc psychiczna. Nie mam nic przeciwko piciu na imprezie, w nieduzych ilosciach poprostu to dodaje pewnosci siebie, ale te hektolitry to przesada. Picie postrzegam jako przyjemnosc, sposob na rozluznienie sie. Ale po co wydawac 150zl na hektolitry, wyglupiac sie, po czym rzygac i isc spac, a rankiem miec bol glowy? Powiesz, dla zabawy. Bawic sie mozna i bez tego.
Vanset jest offline   Odpowiedz z Cytatem