Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 19:38   #88
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
Moze doswiadczenia wojennego nie mam za duzego, ale wiem, ze wystrzelic kilka UE w odpowiednim momencie jest niezmiernie trudno, polaczyc to z utrzymaniem na sobie SSA zakladajac ze przeciwnik nie stoi jak glupi jeszcze trudniej. Widzialem 1 przypadek w ktorym to sie komus udalo.

Zauwaz, ze na danym levelu knight jest w stanie wytrzymac ponad 4 SDki sorca na takim samym levelu i przezyc, nie widze problemu w tym zeby pozostali ludzie z grupy leczyli atakowanego knighta ( przy 4 sorcach wystarczy 2 knightow - sam poszkodowany i 1 kolega ), zwlaszcza, ze bedzie w stanie przezyc wystarczajaco dlugo zeby bylo wiadomo kto jest celem ataku. Dodaj do tego diametralnie rozna taktyke knightow, ktorzy beda starali sie trapnac sorca, fakt, ze gdy juz ten trap sie uda przynajmnniej 2 sorcow bedzie wylaczonych z atakowania ( bo zabiora sie za leczenie ) oraz to, ze usilowanie unikniecia trapa troche utrudnia atakowanie.

A co do grania sorcem, to nie, nie gralem, ale wielokrotnie uciekalem 2-3 sorcom i pare razy zdarzylo mi sie pojedynczych zabijac.

Trafienie takiego knighta z UE nie jest trudne, szczególnie kiedy bije się z kimś z twojej grupy i cały czas porusza się kratkę za nim.

Sorcowie z dobrym zgraniem, są nie do przewidzenia i nieraz podczas mojej gry zdażało się, że przy walce z większą ilością osób zmienialiśmy nagle cel, nie dając szans ogarnąć, ani ofiarze, ani całej reszcie co się dzieje. Zresztą moim skromnym zdaniem, obaj mamy rację, w tym co piszemy i wszystko zależy od tego, kto by na takich postaciach grał, czyli wszystko sprowadza się do umiejętności danych graczy. A żeby pokazać talent w działaniu oto krótki dialog przed atakiem 3 sorców ~40 lvle na 118 knighta ^^

13:40 Toruviel [37]: lejemy
13:40 Blant'Mage [34]: 118 kina
13:40 Blant'Mage [34]: ...
13:40 Toruviel [37]: ale tylko kina
13:40 Pofer [39]: bez pacc
13:40 Toruviel [37]: nie ma exori
13:40 Pofer [39]: mhm

Pomijając sam fakt, że knighta miał sca i 100 axe'a, a jeden z nas tak się nieszczęśliwie ustawił, że dostawał od FE, to padliśmy dopiero wtedy kiedy na odsiecz przybył 160 royal ;p.

@Down
Mam nadzieję, że Ci się przypadkiem mózg nie spalił podaczas wymyślania, tak wysoce rozwniętego dialogu, pełnego zwrotów akcji i nieprzewidywalnego końca. I nie, nie byłeś zabawny.

Buy k-legs!

Ostatnio edytowany przez Midarth - 01-02-2007 o 20:13.
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem