Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
Ktoś tam ładnie liczył, że ileś tam HP strace najtem w ileś tam sekund.... po takim combo jak ktoś padnie to jest wybitnie daremny.... ja wiem co mowie bo jak sie bloczy 3 DL'e i 4 Dragi naraz na 53 lvl to chyba wiem na co mnie stać... po za tym na 38 EK walił mnie team jak to powiedział ktoś 4 Mega Sorków z UE... ich intelignecja sprawiła, że przeżył z nich tylko jeden bo wszyscy 4 walneli UE iu każdy z nich dostał od siebie po 300+ z UE bez Vitki i było papatki.... bo ja jako że miałem explo i parę GFb i exori lajtowo ich podobijałem...
|
Ksiązkę najlepiej napisz, coś jak baśnie Andresena.
Jak się bloczy 3 dle i 4 dragi to trzeba mieć daremne szczęscie, żeby przeżyć. A żeby dostać 2 comba, nie do wyuhania wystraczy 5 osób. Oczywiście po tym jak czterech sorców się trafiło z ue, a ty zdążyłeś wszystkich czterech dobić z explo, kilku strzałów gfb i exori, pojawił się GM Xadam i powiedział, że musisz się zalować na
www.shakujmnie.pl, aby usunąć się z jego blacklisty.
Bah, ja na potwierdzenie tego co zawarłem we wcześniejszych postach mam filmiki [.rec], pozapisywane logi i kilka filmów wmv z pkingiem na koncie, więc wszelkie ironiczne komentarze i opisy tego co się działo, a co się nie działo, możesz [-cie, ktoś już wcześniej napisał "zabawny" dialog] sobie wsadzić ekhm... głęboko. Tak chciałem napisać, ale możecie tego nie zrozumieć, więc napiszę dosadnie: w dupę.