To prawda wtedy co nie mgołem ubić mino maga (bo się scykałem i uciekłem) to potem wziął mnie nowy z zaskoczenia i go ujebałem na 2 ciosy(to raczej było 126 i 24 ale nie jestem pewien [Bright Sword]) więc jedno jest pewne.... jeśli się wybierasz na potwora który ma atak na dystans to nie możesz się go bać (i uciekać bo cię też bije) tylko podejść ujebać zabrać loot i iść ;p

to nie zmienia faktu że knight jest słaby może być dobry tylko na low levelu z dobrymi skillami bo potem hity np. z visa albo sd przwyzszaja hity knighta i knight staje się żywą zbroją i ochroniażem jak koledzy wyżej napisali
@edit
może żeby dorównać knighta do innych profesji powinni zrobić runę z której knight wali najwiencej :
Prawie nie możliwe żeby knight miał większe hity od innych bo ma słaby MLVL .... Ahaa jest pomysł !!
Siłę runa pobierała by z posiadanych skilli wzór: np. sword i shield (tylko skille knighta nie dyst) np.Knight ma 75 sworda i 75 shielda = 150 hit (2x skill) + co 2 levele knight by walil tą runą o 5 hp więcej czyli założmy EO ma skill np. 100 tego i 100 tego = 200 plus level np. 260 (jego level przypusxzczalny) podzielic na 2 130 x 5 = 650 = 910 (chyba) i można coś zmienić ja tylko daje przytkład nie jestem dobry z matmy więc pozostaje do spekulacji ( i wbicia w ziemię np. przez Vila) Coment plax: !!