Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 20:35   #103
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karate:] Pokaż post
@Up: Ten poradnik pisałem w Wordzie. Błędy zdarzały się ponieważ czerwonego podkreślenia było sporo bo jest wiele nazw z gry. A czasami po prostu człowiek się myli i nie wyłapuje wszystkiego, a pozatym ani firefox ani word nie wyłapuje błędów stylistycznych. Lighthack jest legalny.

@Wald_Kerius
Poprawiłem stylizacje i błędy. Teraz pracuje nad dodaniem do poradnika opisu OF i Warlocków.

@BaxCrow

Hmm wydaje mi się że po mojej ocenie Twojego poradnika zmieniłeś swoją ocenę, ale cóż zdarza się.
1. GS to wyjątek, reszta jest lekka
2. BS jest dostępny z prostego questa więc o czym mowa? Zresztą 12k to nie jest dużo. Stwierdzenie jako tani można różnorako interpretować i tu trzeba brać pod uwage wiek serwera i częstotliwość huntów np na Demonach.
3. Tak mf na hunty, 1uh=3mf 3*120 many = 360 = 14 exur Tylko przy mf'ach trzeba nosić Uhy na wszelki wypadek jakiegoś spamu dmg na Ciebie.
4. Nie wiesz, nie byłeś to się nie wypowiadaj. Ludzie tam nie chodzą bo nie wiedzą jak tam dojść.
5. J/w Nie wiesz to się nie wypowiadaj.
6. Eq. Hmm tylko po co ci lepsze eq jeśli go nie wykorzystasz. Równie dobrze mógłbym napisać żeby chodzic w psecie.
7. Zależy jeszcze o które arcany ci chodzi, bo raczej jak na nie wchodzisz to exp masz wolniejszy. Ja expiłem na elfach od 20lv, zaczynając od 20k\h przy 30lv 28k\h i kończąc exp na elfach na około 40 lv 35~k\h Jeżeli twój kumpel miał problem z 30k\h to albo jest upośledzony, albo ma gówniany patrol route.
8. Hmm znowu krytykujesz ratio exp\h. Tutaj wiele zależy od szybkości respa serwera.. Blood craby spokojnie można bić. Zarobić na exp można wcześniej.
9. Guardy i Knight to najwieksze nieporozumienie jakie widziałem. Biłeś guarda 10 sekund, ile uhów zużyłeś?
10. Zdarza się..
1. No właśnie a z GS'em się chodzi do 100 lvl nawet...
2. FA leci z Demka, SS leci z Necro i WRL, a BS?
3. Fajnie liczysz....
4. Expiłem na Senjii... -.- 4 lata grania Najtem z tego na każdym zawsze tam expie i nigdy nie wyniosłem takiego loota... a zbierałem wszystko
5. Dworci, też expiłem bo kumpel mówił, że niezły loot i exp... exp może i nie zły, ale loot to po prostu dziadowizna... Bast sKIRT raz na 100 lat
6. Inteligencja... eq praktycznie najważniejsza po Skillach i Uhah rzecz dla Najta, a on mówie, że nie potrzebne...
7. Eh... Arcana masz na szlaga, a tylko tam resp jest jakiś konkretny, a nie, że po 3-4 elfy w jednym miejscu...
8. Blood Craby można bić... no można, ale siekają mocno, a na samych żółwiach nigyd nie wbijesz 45k/h
9. Uhy na Guarda? Jakie ty masz skille? Jak mi na Draga nie idzie czasami UH a ty się mnie pytasz czy mi uhy na Guarda idą.... też uważam, że Najt i Guard to imcho nie porozumienie...

Co do zmiany oceny to nie chodzi o twój comment tylko o to, że wcześniej tylko go obejrzałem, a nie przeczytałem, po przeczytaniu zauważyłem, te błedy... poradnik ogólnie jest najlepszy jaki czytałem...
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem