Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 21:34   #94
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midarth Pokaż post
Ksiązkę najlepiej napisz, coś jak baśnie Andresena.

Jak się bloczy 3 dle i 4 dragi to trzeba mieć daremne szczęscie, żeby przeżyć. A żeby dostać 2 comba, nie do wyuhania wystraczy 5 osób. Oczywiście po tym jak czterech sorców się trafiło z ue, a ty zdążyłeś wszystkich czterech dobić z explo, kilku strzałów gfb i exori, pojawił się GM Xadam i powiedział, że musisz się zalować na www.shakujmnie.pl, aby usunąć się z jego blacklisty.
Bah, ja na potwierdzenie tego co zawarłem we wcześniejszych postach mam filmiki [.rec], pozapisywane logi i kilka filmów wmv z pkingiem na koncie, więc wszelkie ironiczne komentarze i opisy tego co się działo, a co się nie działo, możesz [-cie, ktoś już wcześniej napisał "zabawny" dialog] sobie wsadzić ekhm... głęboko. Tak chciałem napisać, ale możecie tego nie zrozumieć, więc napiszę dosadnie: w dupę.

Żal.pl dla tego pana...
To, że ty nie umiesz Draga zbloczyć nie znaczy nie znaczy, że każdy jest taki upośledzony... a do tych UE to tak samo... to, że ty jak widzisz PK srasz w porty nie znaczy, że ja też musze... byś wiedział jak to wyglądało to może byś cicho siedział.... filmiku nie mam bo trudno się spodziewać, że cię PK zacznął bić chyba. nie? oni mnie trapnęli po każdym UE sie uhałem, więc nie mieli możliwości mnie ubić a potem było tylko Exori, parę Explo i GFB i sorkowie pozamiatani...
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.

Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 01-02-2007 o 21:35.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem