Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 23:11   #34
Khalak
Użytkownik Forum

Khalak's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ripper
Możesz się mieć za nie wiem jak dojrzałego (ba, kto w tym wieku się nie ma za takowego?), ale prawdy nie zmienisz - im osoba młodsza tym większa szansa, że głupsza.
Hmmm... ja mam 15 lat i się za taką osobę nie uważam - a wręcz przeciwnie - do dorosłości mi się nie śpieszy.
@XIII
W kwestii "społeczności gimnazjalistów" muszę Ci przyznać rację. Boli mnie, gdy idąc korytarzem w szkole, słyszę kilka powtarzających się stale słów: "Tibia", "Drag" [oczywiście chodzi o smoka, nie o narkotyki ], "PoH" itp. Teraz prawie żaden uczeń nie chwali się oceną z klasówki czy odpowiedzi, a ilością leveli, skilli i innych dóbr posiadanych w Tibii.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Picasso
Ile ty masz lat w ogole? Pewnie jeszcze nie byles nawet na zadnej porzadnej imprezie z hektolitrami alkoholu i sie wymadrzasz ;f
Wydaje mi się, że są osoby, które wcale nie piją i jakoś żyją
Cytuj:
To, ze ktos lubi sie dobrze zabawic w weekend i uciec od tej jebanej szarej codziennosci oznacza, ze jest zulem spod sklepu? n/c
Moze tobie wystarcza do tego tibia,ale wyobraz sobie, ze istnieja ludzie, ktorzy za chuja nie wysiedzieliby w domu w piatek/sobote przed kompem ;o
Tutaj Cię popieram.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vanset
Odrazu jebanych i kwadratowych. Przynajmniej majac dostep do tak wielu miejsc mozna poznac wiele nowych slow po ang
Wiesz, jak grałem w Tibię [teraz zimno to troszke grałem, ale zazwyczaj jak sie loguję to tylko po to, żeby zobaczyć czy ktos z VIP nie świeci się na zielono ] też starałem się sobie to tłumaczyć w ten sposób. Takie słowa jak "buy", "sell", "offer" poznaje się na samym początku nauki j. angielskiego w szkole - bo "fuck you" to każdy zna. Prawda jest taka, że rozmowy w Tibii rzadko kiedy są toczone "na wyższym poziomie angielskiego", ponieważ nasi wirtualni znajomi zazwyczaj mowią [w tym przypadku piszą] tym samym językiem co my. Prawda jest taka, że dla tych kilku małych, jebanych pikseli często jesteśmy w stanie odmówić sobie czegoś o wiele cenniejszego
Cytuj:
Moze odpowiedz sobie na pytanie co jest lepsze: bicie jakichs jebanych kwadratowych smokow przez cala noc czy zajebista impreza z masa alkoholu
Pytanie nie do mnie, ale... lepsza jest zajebista impreza Tylko z ograniczoną liczbą alko
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vanset
Mam czas wolny, nie pracuje, jesli nie wychodze akurat na dwor, zla pogoda, to umilam sobie czas przed komputerem. Jesli jest to tibia, to spedzam ten czas milej. Jesli mam dostep do wiekszych terenow, mija jeszcze lepiej. Oczywiscie macie, przynajmniej XIII, 20+ lat, wiec u was sytuacja wyglada inaczej.
Dobrze - nie na dwór, ale jest wiele ciekawszych sposobów spędzania wolnego czasu, niż Tibia. Ja żałuję, że zrozumiałem to tak późno i zmarnowałem pół roku, ale każdy uczy się na błędach. Spójrz na to z innej strony - te 100 zł możesz naprawdę przeznaczyć na wiele ciekawszych rzeczy. Tutaj jest dość ciekawy topic na ten temat Aczkolwiek to Twoja kasa i ja się nie będę wpieprzać [mimo, że częściowo już to zrobiłem].
Na razie tyle
Pozdro