Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2007, 09:20   #104
nabber
Guest

Domyślny hehe ale debil!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bakuo Pokaż post
Ja Ciebie obrazac nie bede, ale ty chyba nie wiesz co piszesz. Zle mnie zrozumiales na wstepie, chodzilo o sorca/druta nie sorca i druta. Mino Mag - jak mogles go zabic szybciej sorcem z wand of plague jezeli knight mocniej bije z broni -.-'

zanim ty go zabijesz z tego ue to on rozdupi cie swoimi "niskimi" hitami. Popatrz na to z innej strony, Knightowi starczy capa na ~10 bp uh. Ty bys musial sie uhac/exurowac co 2-3 hity a knight co 4-5 twoich...
bede trzymal sie tej zasady \/

Zachowaj to dla siebie bo to forum

To tez!

@edit

Tego twojego 46 drutka? huahuhahssuahsa
ciekawe jak masz zamiar zajebać druida albo sorcerera knightem nawet jak masz 60 lvl a on ma 45 lvl to nie masz szans knightem go ujebać bo ma ten czar Utani Gran Hur, sam prubowałem zajebac 50 soka z kumplem ja 59 knight on 60 knight ze skillami 82/80 pare hituw mu dalismy z full attack z gs i dl z ringami po 40 maks to on wiecej sie manasnie i tak po 10 sekundach wział se te utani gran hur i spierdolil...

potwierdzam zdanie że knight to ciota ale powinni zrobić jakieś glłosowanie na forum tibia.com żeby wypuścili jakis update dla knighta !!!!
  Odpowiedz z Cytatem