Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2007, 16:13   #108
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karate:] Pokaż post
@Fagaro
Spokojnie, jak ktoś się myli to trzeba go uświadomić. =)

@Bax
Poczytaj komentarze poradnika, gdzieś na przełomie 1 i 2 strony masz wyjasniane wszystko dotyczące wagi, powtarzać się nie będe.
Demków się nie huntuje w tych czasach praktycznie. Zobacz za jakiś czas statystyki Nerany czy Unitery. Jak myslisz co bedzie tańsze BS dostępny z questa na 45lv czy FA które albo wylootujesz z demka (A na to ludzie czasu nie tracą) Albo zdobedziesz z questa na 60lv... Co do liczenia. UH 175 gp, 3 manasy 150 (jeśli sprzedajesz viale) Jak myślisz na czym bedziesz miał zysk? (Jeśli jesteś na expie nie wymagającym Uhania się a takich jest wiele) Minosy, Dworce nie wiem jak ty tam expiłes, podane przezemnie dane to nawet nie są rekordy;o
Eq: Tutaj moze troche wyolbrzymienie zastosuje, po co mi K-Set na rotach?
Jedyne arcany co się bije to imo te na wieży, reszta to waste time..
BC biją mocno ale od czego masz leczenie? Pozatym dużo zależy od respa, gdzie wbijesz lepsze exp na serwerze gdzie gra 300 osob czy na serwerze gdzie gra 1000+?
Guardy, jeżeli trenujesz aby expować na Guardach to pogratulować Twojej inteligencji..

Czy ja mówie o trenowaniu?? Ja na skillach 73 Sworda Guarda bez staraty nawet 200 hp ubijam... congratz...
Co do BS... ty wciąż gadasz o new servach... a na starych prawda jest taka, że BS jest trudniej dostępny i droższy niż Fire Axe...
Eq: Masz zamiar expić na rotach do 50 lvl? Bo na 50 lvl idzie się na żółwie a z K Setem to se możesz na Tortoisach posiedzieć...
Expa w sumie nie powinno się uwzględniac w ogóle bo to zależy jak powiedziałeś od respa...
Dzięki za zdanie z Dworcami, bo teraz każdy widzi, że ten poradnik jest oparty na twoim doświadczeniu, a nie innych najtów... bo specjalnie pytałem się innych i bardziej doświadczonych graczy o exp na Dworcach czy Minosach i oni sami powiedzieli, że to co ty tu podałeś jest kompletnym nieporozumieniem...
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem