Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2007, 16:30   #67
Cor Tibiarz
Użytkownik Forum

Cor Tibiarz's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005

Cor Tibiarz ma numer GG 8630524
Domyślny

Dawno nic nie rysowalem ( zdazylem podrzec z tuzin prac ktore mnie wkurzaly ) no i nic ni skanowalem. Zgubilem plyte z progsem do skannera i mialem format. Mam tera program z trialem na 15 daysów :/

Pierw jakiś stwor nie z tej ziemi (rysowany na niemieckim )

A tera wybrane najpiekniejsze (jak dla mnie) krajobrazy z gothica. W jedynce byly super, w dwojce juz PB nie mial tyle pomyslow

Górska Forteca. Jak ja to mowilem z moim bratem: Nie do zdobycia. Mozna ja najwyzej zniszczyc, ale zdobyc... heh

Klasztor mnichów potrafiących przemieniać się w zwierzęta za czasów świetności. Czekało mnie tu dodatkowe zadanie: musiałem sam powymyślać te wszystkie budowle. Sory za przeskok kolorów w trawie. Po prostu zorientowalem sie ze trawa jest zbyt ciemna i zaczalem robic coraz jasniej. Woda tez mi ne wyszal, ba nie umiem w ogole rysowac wody. Tak to juz jest

Na dobitke... twu, na zakonczenie posta dodaje klasztor magów ognia. Rysowalem go na kolejnych lekcjach: religia, historia, niemiecki Nie besztajcie mnie za to, ze niektore formacje skalne sa inne niz w grze, ale po prostu nie jestem w stanie wszystkiego pamietac

Prosze o opinie i porady

Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 23-03-2007 o 22:36.
Cor Tibiarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem