Cytuj:
Pierwsze - manas nie zawsze dodaje 120many wiec czasami możesz stracić a czasami zyskać...
|
Ale czasami daje więcej...
Na 20lv trzeba miec uhy ale nie na wszystkich expowiskach, na niektórych można się manasować, a na niektórych to nie wystarczy więc trzeba używać uhów. Zresztą w razie Pk manasy zwykle nie wystarczą. Uh kosztuje 175gp w sklepie. Ja nie mam ochoty czekać aż ktoś mi sprzeda Uhy za 3k, ide do sklepu i kupuje za 500gp bp drożej.
@Bax
Te roty to było wyolbrzymienie, wcale nie uważam że masz expować na nich do 50lv, chyba źle mnie zrozumiałes.
Cytuj:
50lv – Crown armor, Knight Legs, Crusader Helmet, Vampire Shield, Warhammer i Skullstaff/ Fire axe i Guardian Halberd/ Bright Sword i Giant Sword
|
Czy na 50lv nie wystarcza ci to na elfy, czy żółwie?
Kompletne nieporozumienie to guardy, pozarabiaj troche na senji i dworcach to zobaczysz, ja robiles do 7k jesli wypadł tring, zawsze ktos sie znajdzie kto go kupi. Rekord na dworcach na dworcach wacha się między 8 a 9k.. Senja jest może troszeczke przesadzona ale w granicach tego tam zarabiałem, a jest tam takie słówko "Do" co oznacza ni mniej ni wiecej tyle że są to wartości orientacyjne, jak wszystkie zawarte w tym poradniku ponieważ wszsytko zalezy od respa, gracza, skilli etc etc
@Fagaro
3 Scouty zabije w tym czasie* (conajmniej)