Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dinrakit :
Mam 47 druta z 44 mlvl i 34 knighta ze skillami 77/76. Tym pierwszym zabijam dragon lorda w 15 sekund z sd i mam waste niecale 2k. Tym drugim mimo ze trenowalem 400 godzin to zadaje obrazenia wolniej niz dragon lord sie leczy. Nie mam szans go zabic. Jakbym mial knightem 47 lvl to niewiele by sie zmienilo bo lvl nie wplywa na obrazenia zadawane wrecz i nadal nie bylbym go w stanie zabic. Explo tez mi nic nie pomaga tylko robi dodatkowy exhausted ktory mnie naraza na smierc. Chocby z tego przykladu wynika ze drut jest o niebo lepszy...
|
JAK TY MNIE WKURW*/***! mowie ci cymbale , zrob tego knighta na 70lvl + ze skillami 80/80+ a potem sie wypowiadaj.
A te 2k na 1 dl to nie jest wcale waste nie.... to nie lepiej wyrzucic 2k do wody?
A nie tracic 15sec. na bicie dl'a.
Do twojej informacji. Level wplywa na zadawane hity (jesli nie wierzysz to uzyj opcji "szukaj") Tak samo jak wplywa na sile magii
wg. mnie jestes dzieckiem, zwyklym dzieckiem neo. Niemasz zadnego powaznego knighta, na powaznym lvl i na powaznych skillach ale co tam ty jestes PRO GAMER KNIGHT i wszystko wiesz.
N/C
@P0nury
w 100% popieram cie
-------------------------------
ps. Przepraszam ze sie unioslem ;p ************** ************* << dobra usune to zdanie bo widze ze urazilem nie ktore osoby