Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2007, 19:58   #25
Tovob Lard
Użytkownik Forum

Tovob Lard's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2006

Domyślny IIIIIIIIIIIIIIIihihihih

Ogólnie pisanie dissów o tibii, tibijczykach to pomysł poroniony, ale...
Plusy
-Bit naprawde jest kozacki jeden z lepszych jakie słyszałem w 'produkcjach nielegalnych' ; ]
-Skrecze fajnie dopasowane
Minusy
-Głos zmixowany poprzez syntezator (wstydzisz sie swojego głosu?, może nie przeszedłeś jeszcze mutacji? )
-W niektórych momentach rymy są na bardzo żałosnym poziomie ("Taifun zwany też Petrem, który mierzy sobie hu*a centymetrem". Ile nad tym siedziałeś? Bądź "...swego brata, jeba*a, pi*da *ku*wa szmata..." Boże litości co to jest!? niewątpliwie w tym momencie pokazałeś na co cie stać)

P.S Pamiętajcie, jeżeli ktoś daje swoje 'dzieło' na forum to liczy na opinie innych użytkowników, które nie zawsze muszą być pozytywne, bo przecież to jest zdanie konkretnej osoby prawda?
P.S2 Dla wiadomości innych osób, nie twierdze, że napisałbym lepszy tekst, nie mam nawet zamiaru z powodu napisanego na wstępie, może robiłeś ten kawałek 4fun ale pamietaj nie każdemu musi sie to podobąć i w pełni rozumiem osoby zniesmaczone poziomem twojego tekstu, nawet nie moge napisać ze mam do Ciebie szacunek, za odwage umeszczenia tego 'emo rapu' na tym forum, bo jest przepuszczony przez syntezator, czyli sam sie go wstydzisz? Na to wychodzi.
Pzdr
@Down
Tej perełki nie przebije każdy kawałek wchodzący w te 80% =]

Ostatnio edytowany przez Tovob Lard - 02-02-2007 o 21:23.
Tovob Lard jest offline   Odpowiedz z Cytatem