Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrealfus
JAK TY MNIE WKURW*/***! mowie ci cymbale , zrob tego knighta na 70lvl + ze skillami 80/80+ a potem sie wypowiadaj.
A te 2k na 1 dl to nie jest wcale waste nie.... to nie lepiej wyrzucic 2k do wody?
A nie tracic 15sec. na bicie dl'a.
Do twojej informacji. Level wplywa na zadawane hity (jesli nie wierzysz to uzyj opcji "szukaj") Tak samo jak wplywa na sile magii
wg. mnie jestes dzieckiem, zwyklym dzieckiem neo. Niemasz zadnego powaznego knighta, na powaznym lvl i na powaznych skillach ale co tam ty jestes PRO GAMER KNIGHT i wszystko wiesz.
N/C
@P0nury
w 100% popieram cie
-------------------------------
ps. Przepraszam ze sie unioslem ;p ale z tym gosciem niemoge wytrzymac jak widze jego durne posty
|
Pierwsza sprawa to twoje zachowanie. Polecam udać się do teatru, odchamić trochę. To, że ktoś ma inne zdanie od ciebie nie jest powodem do wyzywania. Kultura przede wszystkim. A co do obrażeń, moje zdanie jest takie, że level nie wpływa na obrażenia ponieważ 130lv ze skillami 100+ z broni avenger ma średnią w draga na poziomie 100hp. Ja natomiast moim knightem 40lv ze skillami 82/82 (+ring razem 86) nie liczyłem dokładnie średniej, ale na pewno nie będzie to mniej jak 70 (broń giant sword). Czasem zdarza mi się uderzyć draga za 150hp+. Jakby level wpływał na obrażenia to 130lv by bił draga przynajmniej za 200hp+. To jest chyba logiczne.