Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karate:]
A może spójrzcie na tą grę jako na rzecz która ma wam nieść przyjemność. Po co wam te wszystkie liczby, statystyki i kłótnie. Każdy gra tym czym lubi, ja naprzykład wybrałem Knighta dzięki któremu moge bez problemu odkrywać tajemnice tej gry. A to jest dla mnie najważniejsze w tej grze, poznawanie historii Tibii. Nie muszę obawiać się że jak wejde do dziury to padne i nie musze liczyć capa przed każdym wyjsciem w poszukiwaniu czegoś nowego. Zawsze mogę mieć przy sobie najważniejsze rzeczy których być może bede potrzebował, nawet jeżeli jest na to nikła szansa. Jaki sorc będzie lepiej do tego przygotowany ode mnie? I właśnie dlatego Knight dla mnie jest najlepszą profesją. Mogę zabić praktycznie każdego potwora, i szczerze mówiąc zwisa mi to czy bede go bił 10 sekund czy 2 minuty. Sorc zdobywa więcej expa w krótszym czasie. No i co? Mam się powiesić z tego powodu?
|
Zgadzam się, Ja też gram obecnie for fun knightem i nie jest najgorzej (w sumie nie mam nawet czasu na pg

). A co do knighta to po prostu staram się wytłumaczyć ludziom na tym forum, że knight jest najgorszy m.in do pg. Niestety większość ma inne zdanie